Рецепт Кукурудзяний овочевий пиріг фото

Кукурудзяний овочевий пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Овочі, Кукурудза
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На полуденок
Випічка, Пироги

Пропоную вам спекти вельми незвичайний, але дуже смачний пиріг, рецептом якого вже багато років. Тут ви дізнаєтеся, як приготувати кукурудзяний овочевий пиріг - корисний, ароматний, ситний і простий.

Часто так буває, що найсмачніші страви виявляються найпростішими в приготуванні і цей пиріг - не виняток! Він чимось схожий на тортилью, але більш щільний, і замість збитих яєць необхідно використовувати кукурудзяну муку. Саме вона робить цей пиріг корисним, так як містить багато клітковини. Для приготування тіста раджу брати сметану середньої або високої жирності - з нею тісто вийде більш щільним і ситним.

  • Заголовок для палітурки - 120 грам (дуже дрібного помелу)
  • Крем - 100 грам (середньої жирності)
  • Вода - 250 грам
  • Брокколі - 200-300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий червоний перець - 1 штука
  • Яйце - 2 штуки
  • Тертий пармезан - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Олія - 50 мілілітрів (для обжарки)
кукурудзяний овочевий пиріг - фото крок 1
Кукурудзяне борошно дуже дрібного помелу змішайте до однорідності з водою і сметаною. Поставте суміш на найменший вогонь і доведіть до загустіння, безперервно помішуючи.
кукурудзяний овочевий пиріг - фото крок 2
Каструлю зніміть з вогню і остудіть. Брокколі промийте під проточною водою і наріжте на невеликі шматочки. Так само наріжте моркву і солодкий перець.
кукурудзяний овочевий пиріг - фото крок 3
Обсмажте овочі на невеликій кількості рослинного масла під кришкою, періодично перемішуючи. Дайте начинці охолонути. У каструлю з борошняної сумішшю додайте яйця, сіль і перемішайте до однорідності.
кукурудзяний овочевий пиріг - фото крок 4
Додайте остиглі овочі, тертий пармезан і знову перемішайте. Викладіть вміст каструлі в форму для запікання, змащену олією.
кукурудзяний овочевий пиріг - фото крок 5
Випікайте 30 хвилин в розігрітій до 180 градусів духовці. Остудіть пиріг у формі, після чого перенесіть його на блюдо. Смачного!

Схожі рецепти