Гарячий кукурудзяний соус
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний, оригінальний соус для начос! Рекомендую заглянути і дізнатися, як приготувати гарячий кукурудзяний соус. Така закуска припаде до смаку всій компанії!
Я часто роблю сама картопляні і кукурудзяні чіпси. Вони завжди йдуть в тандемі з нашими улюбленими соусами і цей - один з небагатьох. Коли у нас збирається велика компанія, ця закуска завжди доводиться до речі під келишок нефільтрованого. Обов'язково приготуйте гарячий кукурудзяний соус у себе вдома для своїх друзів.
- Кукурудза - 5 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Болгарський перець - 2 штуки
- Халапеньо - 1 штука
- Вершковий сир - 250 грам
- Тертий сир - 500 грам
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Змастіть качани кукурудзи рослинним маслом, приправивши сіллю, і помістіть в духовку на 15 хвилин при температурі 180 градусів.
2. Подрібніть цибулю.
3. Наріжте дрібно болгарський перець і халапеньо.
4. У великій сковороді обсмажити цибулю, подрібнений часник, перець болгарський і халапеньйо.
5. Очистіть качани від ядерця кукурудзи.
6. Змішайте в формі для випікання кукурудзу, вершковий сир, овочеву суміш, майонез і сметану.
7. Посипте тертим сиром.
8. Запікайте кукурудзяний соус 20 хвилин при температурі 180 градусів.