Гарячий соус «віскі»
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гарячого соусу "віскі" . Чудове доповнення до м'ясних страв.
Кількість порцій: 10
- Оцет - 2 Ст. Ложки
- Перець Chipotle в соусі Adobo - 2 Ст. Ложки
- Віскі - 1/4 склянки
- Сік 1 лимона - 1 штука
- Коричневий цукор - 1/2 склянки
- Мелений тмин - 1/4 чайних ложки
- Сіль - 1 Ст. Ложка
Подрібніть перці Chipotle і поріжте лимон навпіл.
Об'єднайте в ємності Chipotle перці, морква, нарізаний кубиками цибулю і перці.
Підготуйте віскі.
У каструлі нагрійте оцет з 1 чашкою води, додайте нарізані перці, цибуля, морква і Chipotle перці. Кип'ятіть на повільному вогні під кришкою 15-20 хвилин.
Додайте коричневий цукор.
Вичавите лимонний сік і додайте решту складових, готуйте ще 3-5 хвилин.
Після того, як всі інгредієнти будуть готові, акуратно перелийте масу в блендер і доведіть до стану однорідної маси.
Такий соус можна зберігати в холодильнику до запитання протягом року. Смачного.