Рецепт Бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо фото

Бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Бургери
Кількість порцій: 6
Час приготування: 30 хв.

Рецепт приготування бургерів з котлетами, цибулею, віскі, соусом Барбекю і халапеньйо.

Опис приготування:

Ці бургери стануть відмінною закускою на новорічні свята.

  • Фаршу - 900 грам (яловичина, індичка)
  • Сіль і перець - За смаком
  • Вершкового масла - 4 Ст. Ложки
  • Велика цибулина - 1 штука
  • Віскі - 1/2 склянки
  • Соусу Барбекю - 1 Склянка
  • Халапеньо - 1/4 склянки (більше до смаку)
  • Булочок для гамбургерів - 12 штук
бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо - фото крок 1
1. Нарізати цибулину кубиками. Нарізати халапеньйо скибочками. Сформувати з фаршу приблизно 12 мініатюрних котлет, приправити їх сіллю і перцем з обох сторін.
бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо - фото крок 2
2. Розтопити вершкове масло в сковороді на середньому вогні і обсмажувати котлети приблизно 3-4 хвилини з кожного боку. Дістати котлети з сковорідки і відкласти в сторону.
бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо - фото крок 3
3. Злити все, крім 2 столових ложок жиру, і знову повернути сковороду на вогонь.
бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо - фото крок 4
4. Додати нарізаний кубиками цибулю в сковороду, перемішати і смажити близько 3 хвилин.
бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо - фото крок 5
5. Влити віскі і перемішати. Будьте уважні, якщо ви готуєте бургери на відкритому вогні. Готувати, поки рідина не зменшиться в два рази, близько 2-3 хвилин.
бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо - фото крок 6
6. Потім перемішати з перцем халапеньо і соусом барбекю.
бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо - фото крок 7
7. Зменшити вогонь до мінімуму і викласти котлети в соус, полив їм котлети зверху. Гасити котлети в соусі, поки він не почне вирувати, а котлети не стануть гарячими.
бургери з м'ясом, віскі і халапеньйо - фото крок 8
8. Викласти котлети поверх половинок булочок, полити соусом і накрити зверху половинками булочок. Відразу подавати.

Схожі рецепти