Бургери з тушкованим м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Бургери з тушкованим м'ясом - прекрасна ідея для перекусу, якщо колись пообідати або хочеться побалувати себе смачною булочкою. Також можна почати день з смачного бутерброда, спорудивши його з припасів.
Для бургерів з тушкованим м'ясом використовують м'ясо, приготоване напередодні, якщо воно залишилося. Часто буває, що блюдо все відразу не з'їдається. У цьому випадку на другий день можна з тим же м'ясом приготувати вже зовсім інше блюдо. В рецепт бургерів з тушкованим м'ясом входить червоний джем сливи, але ви можете брати будь-який соус, в тому числі і гострий і, звичайно ж, кетчуп. Успіхів і приємного апетиту!
- Печиво - 2 штуки
- Тушковане м'ясо - 150 грам
- Червона цибуля - 1/2 штуки
- Сир - 2 скибочки
- Slivovиy варення - 1 Чайна ложка
- Рукола, пучок - 1 штука
Булочки нарізати навпіл.
Булочки полити олією.
Укласти в форму і запекти.
Лук наріжте кільцями, рукколу помийте.
Булочки змастіть джемом і покладіть цибулю.
Зверху покладіть м'ясо і рукколу.
Покладіть сир і накрийте булочку верхньою частиною.