Бургери барбекю зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Щоб покуштувати найсмачніший бургер необов'язково йти в найближчий бістро. Його можна приготувати своїми руками і бути впевненим в його натуральності і користь. Налітайте!
Приготуйте бургери краще, ніж в «Макдональдсі»! Обсмажте окремо капусту і гриби. З фаршу зробіть великі котлети і обсмажте їх на грилі. Яйця перетворите в яєчню. Булочки розріжте поперек. На нижню половину покладіть частину капусти, на неї свинячу котлету, яку полийте рибним соусом. На котлету покладіть трохи грибів, яйце і накрийте верхньою половиною булки. Не відкладаючи, подавайте на стіл. Смачного!
- Капуста - 400 грам
- Гриби - 200 грам
- Пучок зеленої цибулі - 1 штука
- Яйця - 4 штуки
- Печиво - 4 штуки
- Свинячий фарш - 1 кілограм
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Рибний соус - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Поріжте овочі, підготуйте інгредієнти
Половину зеленої цибулі злегка обсмажте на олії, потім додайте капусту і трохи протушкувати - буквально 1-1, 5 хвилини. Приправити сіллю і Susp. У тій же сковороді обсмажте гриби, постійно помішуючи.
Фарш змішайте з зеленою цибулею, додайте в нього пару ложок рибного соусу і сформуйте чотири однакових котлети.
Обсмажте свинячі котлети на грилі з двох сторін по 3 хвилини. Паралельно з цим зробіть з яєць яєчню.
Тепер збираємо наші бургери. Розріжте булочку поперек. На нижню половину покладіть частину капусти, на неї свинячу котлету, яку полийте рибним соусом.
На котлету покладіть трохи грибів, яйце і накрийте верхньою половиною булки. Не відкладаючи, подавайте на стіл.