Бургери будинку
(покроковий рецепт з фото)
Хочу показати вам, як приготувати бургери будинку. Їх видів існує безліч. Я в цей раз зупинила вибір на чікенбургере. І робити ми будемо не котлетку з фаршу, а цілісний шматочок грудки.
Як вид, в даному випадку начинка приготовлена з мінімального набору інгредієнтів. Але ваша фантазія тут не обмежена: додайте гірчичний або часниковий соус, замініть салат помідором або маринованим огірком, додайте бекон або смажене яйце. Ви точно знайдете для себе ідеальний варіант, якщо будете експериментувати.
- Куряча грудка - 1 штука (філе навколо 200 г)
- Сіль, перець - За смаком
- Борошно - 3 Ст. Ложки
- Заголовок для палітурки - 3 Ст. Ложки
- Яйця - 1 штука
- Булочки для бургерів - 2 штуки
- Сир - 50 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Салат зелений - 1 пучок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
Kurinuû Grudka сіль, поперчіть, за бажанням трохи відбийте. Занурте у збите яйце.
Потім занурте курку в суміш борошна і відправте на розпечену сковороду з маслом. Смажте до готовності з обох сторін в цілому хвилин 10 на сильному вогні.
Булочки розріжте навпіл. За бажанням їх можна підсушити на грилі або просто нагріти.
Змастіть булочки майонезом і викладіть пластинки сиру, зверху покладіть курку.
Зверху додайте листя салату, накрийте другою частиною булочки і злегка притисніть. Все готово.