Карткове печиво з віскі
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування печива у формі карткових мастей з віскі і смородиною.
Розігріти духовку до 170 градусів.
Збити масло і цукор в мисці електричним міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси. Додати 1 яйце, борошно, виски и смородину. Добре перемішати.
Розкачати тісто на злегка посипаною борошном робочій поверхні товщиною 6 мм. Вирізати печиво бажаної форми, в даному випадку форми карткових мастей.
Збити разом яйця, що залишилися і вершки в маленькій мисці, змастити сумішшю печиво. Викласти на аркуші для випічки на відстані 3 см один від одного.
Випікати до золотисто-коричневого кольору, приклад 12 до 15 хвилин. Дати охолонути на аркуші для випічки.
Печиво можна зберігати в щільно закритому посуді при кімнатній температурі до 2 днів.
- Цукру - 1 Склянка
- Яйця - 2 штуки
- Борошна - 3 склянки
- Вершків - 4 Ст. Ложки (жирних)
Збити масло і цукор в мисці електричним міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси. Додати 1 яйце, борошно, виски и смородину. Добре перемішати.
Розкачати тісто на злегка посипаною борошном робочій поверхні товщиною 6 мм. Вирізати печиво бажаної форми, в даному випадку форми карткових мастей.
Збити разом яйця, що залишилися і вершки в маленькій мисці, змастити сумішшю печиво. Викласти на аркуші для випічки на відстані 3 см один від одного.
Випікати до золотисто-коричневого кольору, приклад 12 до 15 хвилин. Дати охолонути на аркуші для випічки.
Печиво можна зберігати в щільно закритому посуді при кімнатній температурі до 2 днів.