Рецепт Карткове печиво з віскі фото

Карткове печиво з віскі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Англійська кухня
Тісто, Пісочне тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На святковий стіл, 23 лютого
Випічка, Печиво

Рецепт приготування печива у формі карткових мастей з віскі і смородиною.

Розігріти духовку до 170 градусів.

Збити масло і цукор в мисці електричним міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси. Додати 1 яйце, борошно, виски и смородину. Добре перемішати.

Розкачати тісто на злегка посипаною борошном робочій поверхні товщиною 6 мм. Вирізати печиво бажаної форми, в даному випадку форми карткових мастей.

Збити разом яйця, що залишилися і вершки в маленькій мисці, змастити сумішшю печиво. Викласти на аркуші для випічки на відстані 3 см один від одного.

Випікати до золотисто-коричневого кольору, приклад 12 до 15 хвилин. Дати охолонути на аркуші для випічки.

Печиво можна зберігати в щільно закритому посуді при кімнатній температурі до 2 днів.


  • Цукру - 1 Склянка
  • Яйця - 2 штуки
  • Борошна - 3 склянки
  • Вершків - 4 Ст. Ложки (жирних)
Розігріти духовку до 170 градусів.

Збити масло і цукор в мисці електричним міксером на середній швидкості до отримання однорідної маси. Додати 1 яйце, борошно, виски и смородину. Добре перемішати.

Розкачати тісто на злегка посипаною борошном робочій поверхні товщиною 6 мм. Вирізати печиво бажаної форми, в даному випадку форми карткових мастей.

Збити разом яйця, що залишилися і вершки в маленькій мисці, змастити сумішшю печиво. Викласти на аркуші для випічки на відстані 3 см один від одного.

Випікати до золотисто-коричневого кольору, приклад 12 до 15 хвилин. Дати охолонути на аркуші для випічки.

Печиво можна зберігати в щільно закритому посуді при кімнатній температурі до 2 днів.

Схожі рецепти