Рецепт Соус «барбекю» з медовим віскі фото

Соус «барбекю» з медовим віскі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Мед
Пісні страви
На обід , На вечерю , На сніданок
Соуси , До салату
Кількість порцій: 1
Час приготування: 45 хв.

Зробити смачний, насичений і апетитний соус в домашніх умовах зовсім нескладно. Ви будете впевнені в його складі і зможете перетворити звичайну щоденну їжу в страви, гідні меню ресторану

Опис приготування:

Покажу з опис кожного кроку, як приготувати соус"Барбекю" з медовим віскі. Його смак і аромат підкорить вас з першої спроби. Такий соус чудово підійде для м'яса і курки. Його можна подавати до вже готових страв, а також використовувати під час смаження або запікання. Для реберець на грилі він просто незамінний. Із вказаної кількості інгредієнтів вийде досить велика порція, але не хвилюйтеся: зберігати в холодильнику соус можна до двох тижнів.


  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 4 зубчики
  • Медовий віскі - 3/4 склянки
  • Кетчуп - 2 склянки (ідеально - домашній)
  • Яблучний оцет - 1/3 склянки
  • Вустерський соус - 1/3 склянки
  • Коричневий цукор - 1/2 склянки
  • Сіль і перець - За смаком
соус
1. Великими часточками наріжте цибулю, викладіть в сотейник.
соус
2. Очистіть і роздушіть часник, додайте до цибулі.
соус
3. Влийте медовий віскі, поставте на вогонь.
соус
4. Томіть на повільному вогні близько 10 хвилин, поки цибуля не стане м'яким.
соус
5. Окремо з'єднайте кетчуп з оцтом.
соус
6. Цукром.
соус
7. Vusterskim соус.
соус
8. Додайте сіль і перець за смаком, ретельно збийте все до однорідності.
соус
9. Викладіть в сотейник, перемішайте і залиште хвилин на 15-20 на повільному вогні.
соус
10. Зніміть з вогню і протріть соус"Барбекю" з медовим віскі через сито.
соус
11. Ось такий нереально смачний соус вийшов.

Схожі рецепти