Рисові палички з апельсиново-медовим соусом 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Райс Crispelle - це десерт італійської кухні, який готується з рису "арборио" за класичним рецептом з цедрою апельсина і медом. На виході отримаєте хрусткі зовні і м'які всередині палички.
Рисові палички з апельсиново-медовим соусом. Пропоную вам рецепт десерту італійської кухні, для якого готується дріжджове тісто - незвичайне, з рисової каші з борошном, цедрою апельсина. Для економних господинь це ще і рецепт для утилізації залишків рисової каші, що залишилася після сніданку або вечері. У готовому виробі ви навіть не відчуєте присутність рису. Десерт я приготувала двома способами. Перший - класичний (приготування у фритюрі) і другий спосіб - випічка в духовці. І той, і інший способи відмінні. З цього тесту можна вільно готувати смачні булочки, вони гарні з вершковим маслом до чаю, а також їх можна подати з соусом з меду з апельсиновим соком.
- Мал - 200 грам
 - Молоко - 300 мілілітрів(200 мл - для варіння рису і 100 мл - для тіста )
 - Вода - 100 мілілітрів
 - Сіль - 0, 5 чайних ложки
 - Дріжджі сухі - 1 Чайна ложка
 - Мука - 200 грам
 - Цедра апельсина - 0, 5 штуки (з половини апельсина)
 - Цукор - 1 Ст. Ложка
 - Рослинна олія - За смаком (для фритюру )
 - Мідь - 100 грам (для соусу)
 - Сік апельсина - 0, 5 штуки (для соусу)
 - Цукрова пудра - За смаком (для присипки )
 














