Рецепт Рисові палички фото

Рисові палички
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 40 хв.

Рецепт простий і смачної закуски з найдоступніших продуктів. Приготувати рисові палички можна на сніданок як закуску або подати як самостійне блюдо у вигляді перекусу протягом дня.

Опис приготування:

Цікава і пікантна закуска. Можна приготувати палички з начинкою з сиру або будь-який інший, простір для фантазії тут великий. Дуже смачно подавати з соусом в гарячому вигляді.

  • Мал - 150 грам
  • Вода - 300 мілілітрів
  • Картопля - 150 грам (варений в мундирі)
  • Крупа манна - 1 Ст. Ложка
  • Сухарі для панірування - 5 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Паприка - За смаком
  • Прованські трави - За смаком
рисові палички - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти. Картопля заздалегідь відварити в мундирі і трохи остудіть.
рисові палички - фото крок 2
Рис промийте, залийте водою і доведіть до кипіння. Проваріть приблизно 10-15 хвилин до повного випаровування рідини, зніміть з вогню і дайте настоятися під кришкою ще 10 хвилин.
рисові палички - фото крок 3
Гарячий рис перемішайте і дайте трохи охолонути.
рисові палички - фото крок 4
Додайте манку, сіль і спеції.
рисові палички - фото крок 5
Перемішайте і додайте тертий на дрібній тертці картопля.
рисові палички - фото крок 6
Має вийти рисово-картопляне тісто.
рисові палички - фото крок 7
Мокрими руками отщіпніте від тесту шматочки, сформуйте з них палички і обваляйте в сухарях.
рисові палички - фото крок 8
Нагрійте в сковороді олію і викладіть отримані заготовки.
рисові палички - фото крок 9
Обсмажте палички з усіх боків до золотистого кольору.
рисові палички - фото крок 10
Рисові палички готові. Подавайте як гарнір або самостійно з будь-яким улюбленим соусом. Смачного!

Схожі рецепти