Млинці рисові з каррі
(покроковий рецепт з фото)
Млинці рисові з каррі стануть справжнім порятунком, якщо ви шукаєте нові і цікаві рецепти млинців на Масляну. Це дуже незвичайний рецепт, але млинці виходять дуже смачними і корисними.
Під час приготування цих млинців я зіткнулася з підтвердженням того, що необхідно виливати рідку частину тесту в борошно, а не навпаки, тому що в противному випадку млинці будуть виходити з дірочками і погано перевертатися. У цьому рецепті я пропоную вам ще один спосіб подачі млинців з начинкою: загорнутими в мішечки і зав'язані зеленою цибулею. Начинку ви можете взяти будь-яку, яку ви любите. Подавати такі млинці я рекомендую зі сметаною.
- Борошно - 350 грам
- Мал - 150 грам
- Молоко - 800 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Кріп - 40 грам
- Яйце - 3 штуки
- Цукор - 2 чайних ложки
- Сіль - 2 чайних ложки
- Каррі - За смаком
1. Для початку відваріть рис в малій кількості води, щоб він не був розсипчастим. Далі перебейте рис блендером, додайте в декілька заходів молоко і знову перебейте блендером.
2. Додайте цукор, сіль, дрібно нарізану зелень, каррі, розтоплене вершкове масло, яйця і добре перемішайте.
3. Вилийте рідку частину тесту в борошно і добре перемішайте. Обсмажте млинці на олії з обох сторін.
4. Далі начините гриби відвареним і дрібно нарізаним м'ясом курки. Загорніть млинці мішечком і зв'яжіть зеленою цибулею. Подавайте зі сметаною. Смачного!