Рецепт Млинці рисові фото

Млинці рисові
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко, Рисове борошно
Дієтичне харчування, ПП рецепти
На полуденок, Для дітей, На швидку руку, На сніданок, Полудень
Випічка, Млинці

Особливість рисової муки в тому, що це крохмалевмісні (80% крохмалю) борошно з відсутністю клейковини. Млинці виходять тоненькі, рум'яні і смачні. Їх можна подавати з варенням, сметаною.

Врахуйте таку особливість рецепта, як приготувати рисові млинці: тісто з рисового борошна потрібно збовтувати віночком перед випічкою кожного млинчика, так як мука осідає на дно. Якщо млинці рвуться, додайте ложку крохмалю. Подавайте випічку з медом, сиропом або джемом. Це чудовий варіант для сніданку.

  • Яйця - 2 штуки
  • Молоко - 100-150 мілілітрів
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 щіпка
  • Рисове борошно - 200 грам
  • Цукор - 50 грам
  • Ванілін - 1 щіпка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - За смаком
1
Збийте яйця міксером до густої піни. Потім додайте цукор і віночком перемішайте до розчинення.
2
Додайте молоко, ванілін і рослинне масло, перемішайте.
3
Просійте борошно разом з розпушувачем в яєчну суміш і перемішайте до однорідності. Повинна вийти консистенція рідкої сметани.
4
На розігріту сковороду ополоником налийте трохи тіста і розподіліть тонким шаром. Смажте з обох боків до золотистого кольору.
5
Готові млинці змастіть вершковим маслом.

Схожі рецепти