Рисові млинці
(покроковий рецепт з фото)
Сніданок - це найважливіший з усіх прийомів їжі. Для нього потрібно вибирати корисні і смачні страви, які ще й швидко повинні створюватися. Але у мене завжди є подібні варіанти. Ось один з них!
Прочитайте про те, як приготувати рисові млинці. Вони складаються з вже готової каші. Напевно, у вас теж трапляється, що залишається зварена крупа, а на наступний день вона не завжди смачна. Тому пропоную зробити з неї дану випічку. Проста і досить корисна, вона сподобається діткам з ранку.
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Молоко - 400 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Сода - 0, 5 чайних ложки
У чашу комбайна покладіть рисову кашу, сіль, соду, молоко, яйце і цукор. Доведіть інгредієнти до єдиної консистенції.
Поступово вводите борошно. Замішайте тісто для млинців.
Потім додайте до нього масло. Все добре перемішайте.
Обсмажте млинці на змащеній маслом сковороді з двох сторін. Смачного вам сніданку!