Рисові млинці з лососем
(покроковий рецепт з фото)
Черговий продукт імпровізації на східну тему - рисові млинці з лососем. Вийшло о-о-дуже смачно і під біле вино пішло за милу душу.
Одного разу купила в магазині по великій знижці рисові млинці і довгий час не знала, що з них приготувати. Почитала всілякі рецепти в інтернеті, нічого доброго не знайшла і вирішила поекспериментувати самостійно. Вийшло цілком гідне блюдо, що розійшовся на ура - рисові млинці з лососем.
- Філе лосося - 400 грам
- Часник - 2 зубчики
- Braai - - За смаком
- Печериці - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Рисові млинці - 10 штук
Кладемо в воду шматки філе лосося, туди ж додаємо цілий часник і листя кінзи. Відварюємо до готовності риби.
Нарізані печериці обсмажуємо разом з дрібно нашаткованою цибулею і зеленню кінзи.
Робимо начинку для млинчиків - лосося розминаємо виделкою і змішуємо з обсмаженими грибами. При бажанні, можна додати ще свіжої кінзи.
Загортаємо нашу начинку в рисові млинці, після чого злегка (2-3 хвилини) обсмажуємо їх на сковороді в соєвому соусі.
Подаємо до столу гарячими. Смачного!