Кукурудзяний бездріжджовий хліб
(покроковий рецепт з фото)
Якщо любите кукурудзяну випічку, то рецепт для вас! Смачний і м'який бездріжджовий хліб з кукурудзяної муки готувати дуже легко і швидко! дивіться, я все покажу!
Прочитавши мій рецепт, ви дізнаєтеся, як приготувати "кукурудзяний бездріжджовий хліб" . Це дуже легко і просто, головне все робити швидко. Відразу включіть її прогріватися на 220 градусів. Приготуйте тісто, в тесті є окріп, обережно! Замішуйте ложкою або лопаткою. Консистенція тіста некрута, трохи гущі, ніж на звичайні оладки. Випікайте хліб швидко, 30-35 хвилин. Обов'язково перевірте на готовність. Остудіть хліб повністю, у мене на фотографіях він ще теплий, дуже вже хотілося спробувати його! хай щастить!
- Заголовок для палітурки - 2 склянки
- Окріп - 1 Склянка
- Кефір густий - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
1. Підготуйте продукти, приступимо!
Відразу включіть її на 220 градусів.
Відразу включіть її на 220 градусів.
2. У кефір покладіть сіль, цукор, розпушувач. Перемішайте.
3. Додайте яйце, масло рослинне і знову добре перемішайте.
4. Влийте окріп, швидко перемішайте тісто і почніть всипати борошно, потрібно відразу додати дві склянки і перемішати тісто до однорідного стану.
5. Testo майже, по консистенції воно трохи густіше, ніж на оладки.
6. Змастіть добре маслом форму, вилийте тісто і поставте в гарячу духовку на 20 хвилин, потім зменшіть температуру до 200 і печіть ще 10-15 хвилин.
7. Готовність перевірте дерев'яною зубочисткою, якщо паличка суха, значить хліб готовий. Остудіть його в формі повністю.
8. Кукурудзяний бездріжджовий хліб готовий. Пробуйте!