Бездріжджовий хліб на кефірі
(покроковий рецепт з фото)
Розповім, як приготувати бездріжджовий хліб на кефірі в домашніх умовах. Це дуже швидкий і смачний хліб. А ще він в рази корисніше магазинних дріжджових булок! готуватися півгодини, виявити VREMYA!
Цей рецепт приготування бездріжджового хліба на кефірі став справжнім порятунком для мене, коли я постилась або дотримувалася дієти. Він не містить в собі нічого шкідливого і дуже швидко готується, всього за півгодини! Так що як тільки захочеться смачненьке випічки - бігом на кухню!
- Кефір - 500 грам (нежирний)
- Борошно - 600 грам
- Сода - 1 Чайна ложка
- Висівки - 0.5 склянки
- Сіль - 1 щіпка
1. В окремій мисці змішаємо спочатку дуже ретельно змішаємо між собою всі сухі інгредієнти, це потрібно для того, щоб готовий хліб був повітряним. Далі потроху вже вливаємо ріденький кефір, ретельно перемішуємо.
2. Тісто має вийти густим, це нормально. Викладаємо його прямо на деко, попередньо застелений пекарської папером. Випікаємо при 240 градусах 20 хвилин.
3. І ось такого красеня дістаємо з печі! Він трохи осяде, але зате в міру остигання ставатиме все смачніше і смачніше!