Бездріжджовий хліб в хлібопічці (простий рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Вітання! Любіть домашній хліб? Сьогодні я розповім, як приготувати бездріжджовий хліб в хлібопічці простим рецептом. Готується він дуже просто, тому відразу приступимо до його приготування!
Цей варіант хліба сподобається багатьом господиням, адже готується він дуже просто. Хлебопечка в рази полегшує процес приготування хліба. Не сумнівайтеся, у вас точно вийде пишний, м'який і дуже смачний хліб. Обов'язково спробуйте, ви зрозумієте, що раніше жити не могли без домашнього хліба
- Молоко - 150 мілілітрів
- Яйце - 1 штука
- Вершкове масло - 1, 5 Ст. Ложки
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Цукор - 1/6 склянки
- Борошно пшеничне - 1 1/3 склянки
- Розпушувач тіста - 2 чайних ложки
Починаємо приготування страви з того, що виливаємо молоко в чашу хлібопічки. Попередньо можна підігріти молоко.
Додаємо до молока яйце і розм'якшене вершкове масло, нарізане кубиком.
Додаємо до решти інгредієнтів сіль і цукор.
Просіваємо борошно і додаємо її в тісто.
Слідом за борошном відправляємо в тісто розпушувач тесту. Завдяки йому хліб вийде дуже пухнастим і м'яких.
Вибираємо режим випічки "швидкий" і чекаємо, поки прозвучить сигнал закінчення роботи. Витягуємо хліб з хлібопічки і охолоджуємо його.