Бездріжджовий хліб в хлібопічці даже просто
(покроковий рецепт з фото)
Для любителів готувати хліб в домашніх умовах просто створено це блюдо - бездріжджовий хліб в хлібопічці. Присутність кефіру зробить випічку корисною і додасть особливий смак. Рекомендую.
Пропоную спробувати рецепт приготування бездріжджового хліба. При виготовленні практично не потрібно людське участь. Всі основні продукти закладаються в хлібопічку, а далі техніка робить свою справу. Відмінний смак і запах продукту виходить за рахунок застосування таких корисних для здоров'я інгредієнтів, як кефір і кунжут. Хліб дуже сподобається членам вашої родини. Дивіться в моєму рецепті, як приготувати бездріжджовий хліб в хлібопічці простий.
- Кефір - 250 грам
- Харчова сода - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 0, 5 чайних ложки
- Борошно - 2, 5 склянки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
1. Виберіть режим випікання. Для нашого випадку скористайтеся програмою «Надшвидка випічка, 750». На ньому необхідно замішувати 10 хвилин, а випікати 58 хвилин. Приготуйте тісто. Для цього залийте в форму кефір, додайте харчову соду, посоліть і насипте цукровий пісок. Просійте борошно і покладіть її в ємність для випікання, додайте кунжут.
2. Вставте ємність в хлібопічку і готуйте за програмою надшвидкої випічки, 750. По закінченню замісу насипте зверху на тісто борошно, вона допоможе створенню смачною скоринки.
3. По завершенню програми перевірте готовність хліба за допомогою сірника. Якщо хліб не пропікся повністю, допікають чверть години на режимі випікання. Бездріжджовий хліб в хлібопічці готовий. Охолодіть і запросіть до столу своїх близьких друзів. Смачного.