Кекс в хлібопічці (просто і легко)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви такий же великий ласун, як і я, то цей рецепт вже точно сподобається вам і всій вашій родині. Сьогодні я розповім вам, як приготувати кекс в хлібопічці простим рецептом. Приступимо?
Цей простий рецепт допоможе вам приготувати кекс з родзинками в будь-який час. Хлебопечка в рази спрощує весь процес приготування цих ласощів. За бажанням в тісто можна додати горіхи і цукати. Буде не менш смачний! Кекс відмінно підійде до чаю і кави на ранок
- Яйця - 3 штуки
- Молоко - 80 мілілітрів
- Борошно пшеничне - 485 грам
- Вершкове масло - 195 грам
- Ізюм - 100 грам
- Ванільний цукор - 10 грам
- Сіль - 1, 5 чайних ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Дріжджі - 3 чайних ложки
Форму для хлібопічки прогреваем теплою водою. В чашу хлібопічки розбиваємо яйця.
Молоко підігріваємо до 37 градусів і поступово вливаємо до яєць.
Слідом за молоком додаємо в чашу цукор, сіль і ваніль.
Вершкове масло розтопити на водяній бані або в мікрохвильовій печі і додамо до решти інгредієнтів.
Слідом за маслом відправляємо в чашу хлібопічки родзинки, попередньо замочений в окропі.
Просіваємо борошно і додаємо її в хлібопічку, туди ж відправляємо сухі дріжджі.
Встановлюємо режим "випічка солодкого хліба" і чекаємо, коли хлібопічка видасть звуковий сигнал. На приготування піде близько 3, 5 годин. Кекс в хлібопічці готовий, смачного!