Бутерброд з оселедцем «Просто і смачно»
(покроковий рецепт з фото)
Люблю страви з розряду «швидко і дешево». Вони не вимагають довгих підготовок і приготувань. Розповім, як приготувати бутерброди з оселедцем «Просто і смачно». Гідна закуска до фуршету столу.
Оселедець використовую для приготування салатів, а ось для бутербродів дуже рідко, як виявилося, даремно. Бутерброди з оселедцем відмінно підходять до легкого фуршету, вони готуються дуже просто. Буряк має яскравим кольором і відмінно поєднується з оселедцем. Можна використовувати чорний або житній хліб.
- Оселедець - 1 штука
- Буряк - 1 штука
- Майонез - За смаком
- Цибуля - 1 штука
- Зелена цибуля - 0, 25 пучка
- Хліб - 6 скибочок
1. Відрізаю голову, хвіст і плавники, знімаю шкірку і розрізаю її на 2 частини, промиваю під проточною водою, виймаю всі кістки.
2. Нарізаю кожне філе шматочками.
3. У мене хліб житній з насінням, вже дуже люблю його. Нарізаю хліб шматочками, підсмажую його на сухій сковороді або в тостері.
4. Цибулину чищу і мою, потім нарізаю тонкими кільцями і заливаю його окропом, щоб пішла гіркота.
5. Буряк кладу в каструлю, заливаю водою і відварюю до готовності (близько 1, 5-2 годину).
6. Подрібнюю відварну буряк на дрібній тертці, змішую її з майонезом для отримання однорідної маси.
7. Бурякової намазуванням покриваю кожен шматочок хліба.
8. Викладаю шматочок оселедця з цибульним колечком.
9. Готові бутерброди посипаю подрібненою зеленою цибулею і подаю до столу.