Лазанья-суп (незвично, смачно і просто!)
(покроковий рецепт з фото)
Лазаньєю цей суп називається тільки умовно, оскільки складається з тих же інгредієнтів, що і смачна італійська лазіння: з фаршу, пасти і томатного соусу. Але суп готується в рази простіше і легше.
Такий суп чудово підійде і в якості першої страви, і в якості гарячого. Він настільки смачний і ситний, що його можна подавати гостям до свята. Його можна запропонувати в одній великій супниці, щоб гості самі собі наливали, а можна подати в маленьких Бульонница з ложкою вершків і гілочкою базиліка. Сьогодні пропоную вам рецепт, як приготувати лазанью-суп. Це незвично смачно і просто!
- Фарш - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Макаронні вироби - 150 грам
- Помідори - 400 грам (консервовані у власному соку)
- Сіль, перець - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Цибуля, морква і часник очистіть і промийте. Помідори злегка подрібніть.
Цибулю і часник подрібніть ножем або за допомогою кухонного комбайна.
Фарш посоліть і поперчіть за смаком. Сформуйте з нього невеликі кульки, які потім обсмажте до рум'яності на сковороді.
Потім додайте подрібнену цибулю і часник, натертую морковь. Смажте кілька хвилин.
Перекладіть вміст сковороди в каструлю, додайте помідори разом з соком, ще трохи посоліть за смаком.
Залийте все водою, варите 15 хвилин.
Додайте пасту. Я раджу використовувати пасту з твердих сортів пшениці. Варіть суп ще 10 хвилин.
Лазанья-суп готовий. Подавайте його гарячим зі сметаною і чорним хлібом. Їжте із задоволенням!