Арабська кухня - рецепти від домашніх кухарів

Рулет з тортильї з куркою і авокадо

Рулет з тортильї з куркою і авокадо

Останнім часом я дуже полюбила авокадо і стала збирати рецепти з цим фруктом. Прекрасною знахідкою став рулет з тортильи з куркою і авокадо! Його відразу оцінили всі! головне, щоб фрукт був стиглим. опис приготування: Рулет з тортильи з куркою і авокадо робити зовсім просто. Часниковий соус мо...

читати далі
Афганський томатний суп

Афганський томатний суп

Рецепт приготування афганського томатного супу Ауш Гошті. Ця страва афганської кухні допоможе вам урізноманітнити ваше меню. опис приготування: Цей апетитний супчик сподобається всій родині. Обсмажте в каструлі цибулю з куркумою до золотистого кольору, потім додайте томатне пюре і тушкуйте 10 ...

читати далі
Айран з сироватки

Айран з сироватки

Хочете корисного і смачного напою? Тоді придивіться до цього рецепту. Сьогодні я розповім, як готується айран з сироватки. Простий і актуальний рецепт чудового напою, приносить користь! опис приготування: Вперше такий айран я спробувала в одному з кафе Кисловодська. Подавали його в якості допо...

читати далі
Йогурт з буряком

Йогурт з буряком

Смачний і підбадьорливий напій не тільки наситить організм корисними речовинами, але і освіжить в жаркий день. А ще айран з буряком - це ідеальний напій для тих, хто зібрався схуднути. опис приготування: Айран - унікальний напій. Він втамовує голод і спрагу, насичує організм корисними речовина...

читати далі
Арабський коржик в духовці

Арабський коржик в духовці

Піч в домашніх умовах найрізноманітніші коржі замість хліба не тільки зручно, але і дуже смачно! Поспішаю поділитися з вами простим рецептом піти, який обов'язково варто взяти на замету. опис приготування: Перед вами цікавий спосіб, як приготувати арабську корж. Вона хороша тим, що її можна по...

читати далі
Арабський коржик

Арабський коржик

м'який, повітряний, пишний хліб. Ось така вона, арабська коржик, Бінт Аль сан (буквально Дочка Таралкі). Подається до основних страв, в якості хліба або з молочними напоями. Заходьте, угощайтесь! опис приготування: Ось простий рецепт, як приготувати арабську корж. Випікається вона шарами-коржи...

читати далі
Арабська шаурма

Арабська шаурма

Шаурму, на сьогоднішній день, вживають у всьому світі. Також є безліч варіацій цієї страви. Цей рецепт поєднує в собі традиційні "; арабські" інгредієнти і кілька новинок від мене особисто =) опис приготування: Це класичний рецепт приготування арабської шаурми. Як основа використовується тонки...

читати далі
Арабські млинці

Арабські млинці

Ви просто зобов'язані спробувати смачні арабські млинці, адже це чудовий десерт з начинкою їх волоських горіхів. За розміром вони зовсім невеликі, на один укус, як раз те, що потрібно до чаю. опис приготування: Зазвичай арабські млинці в домашніх умовах готують на Рамадан, в цей місяць такий д...

читати далі
Вірменський лаваш із зеленню

Вірменський лаваш із зеленню

Хочу вам розповісти, як приготувати вірменський лаваш із зеленню. блюдо чудове, а весь секрет — в соусі. Соус виходить в міру густим, можна зробити рулет з лаваша або їсти вприкуску! опис приготування: Простий рецепт вірменського лаваша з зеленню — для вас! соус, взагалі-то, універсальний: доб...

читати далі
Баклажани гануш

Баклажани гануш

Рецепт приготування східного блюда. Особливо, ця закуска з баклажанів дуже популярна в Єгипті. кількість порцій: 2 баклажани— 3 штуки кунжутове паста— 1 штука(Taxini) Лимон— 1 штука(сік) якісну оливкову олію— 1 штука часник— 4 зубчики сіль— 1 щіпка білий хліб— 1 штука Протикаємо поверхню б...

читати далі
Баклажани по-арабськи в духовці

Баклажани по-арабськи в духовці

У традиційної арабської кухні можна знайти досить багато цікавих рецептів, які без праці можна втілити в життя. І цей рецепт баклажанів по-арабськи в духовці якраз один з таких. опис приготування: Я думаю, що всі любителі різних фаршированих овочів оцінять цей рецепт приготування баклажанів по...

читати далі
Баклажани по-марокканські

Баклажани по-марокканські

Незвичайний спосіб приготування баклажанів, в якому особливе місце приділяється підбору прянощів, завдяки чому страва виходить неймовірно ароматне з приголомшливим незвичайним смаком, спробуйте самі. опис приготування: можливо, для кого-то таке поєднання баклажанів і меду може здатися дивним і...

читати далі
Баранина з бамі

Баранина з бамі

Це ароматне і незвичайне для нас страву готують в країнах Близького Сходу — Єгипті, Туреччини, Сирії. Якщо ви любите готувати нові страви, використовуючи нові інгредієнти — приготуйте бами, буде смачно! опис приготування: Цей овоч уже давно з'явився в наших магазинах, що це, хто люблять подоро...

читати далі
Баранина по арабські

Баранина по арабські

Баранина по-арабськи готується з різними спеціями, лимоном і сушеним лаймом. Нам знадобиться близько двох годин, щоб її приготувати. Я часто роблю такі страви на природі в казані. Смачно і ситно! опис приготування: Баранина по-арабськи готується гранично просто. Добре промийте шматки баранини ...

читати далі
Баранина в соєвому соусі з помідорами

Баранина в соєвому соусі з помідорами

Баранина в соєвому соусі з помідорами готується дуже просто. Все завантажується в казанок і гаситься до готовності. З таким рецептом впорається навіть не дуже досвідчений кухар. Ось рецепт з моєї скарбнички! опис приготування: На самому початку приготування шматочки м'яса обсмажте на сильному...

читати далі
Біла квасоля з цибулею

Біла квасоля з цибулею

Біла квасоля з цибулею — відмінне блюдо. Корисне, легке, смачне. Можна зробити його гострим. готується легко, тільки квасоля потрібно замочити заздалегідь. опис приготування: Біла квасоля з цибулею вариться на середньому вогні, вона повинна гаситися. Води багато не наливайте, у вас повинен вий...

читати далі
Цесарка по-марокканські

Цесарка по-марокканські

Хочете спробувати приготувати що-небудь новеньке? Тоді ось вам відмінний рецепт — цесарка по-марокканські. Ніжна птах з пряним, злегка солодкуватий смак обов'язково вам сподобається. опис приготування: 1. Рецепт приготування цесарки по-марокканські слід почати з того, що відправити варитися ви...

читати далі
Цукіні фаршировані

Цукіні фаршировані

фаршировані цукіні — безпрограшний варіант звичайного або святкової вечері. Готову страву виглядає карколомно, не вимагає ніякого гарніру і сподобається як дорослим, так і дітям. пробуємо! опис приготування: Фаршировані цукіні готуються просто. головне — належним чином підготувати всі інгредіє...

читати далі
Фітир єгипетський

Фітир єгипетський

Fıtır — не просто листковий пиріг, а божественна смакота, смак і аромат якої не передати словами… ніжний, тане в роті, крем — просто смакота, раджу всім обов'язково його спробувати! опис приготування: Спочатку треба зробити дріжджове тісто, а потім з нього скрутити симпатичних "; равликів ";. ...

читати далі
Яловичина, тушкована з рисом і овочами

Яловичина, тушкована з рисом і овочами

яловичину, тушковану з рисом і овочами, я спробувала в кафе, мені сподобалося. Зазвичай з м'ясом я використовую рис або капусту, а все разом ніколи не поєднувала. вийшло відмінно. Можете взяти шпинат. опис приготування: яловичина, тушкована з рисом і овочами, — досить приємне, свіже і ситне б...

читати далі