Аріса

Рецепт Аріса фото

Аріса (харісса) - пастоподібний соус червоного кольору з гострим смаком, який готують з перцю чилі. До вашої уваги - інструкція, як приготувати соус харісса в домашніх умовах.Властивості і походження:У кожній країні існує свій рецепт приготування харісса. Але слід зазначити, що туніська Харіса є найгострішою завдяки великому вмісту перцю чилі. На...

Читати далі

Маффіни без яєць

Рецепт Маффіни без яєць фото

Хочу поділитися з вами дуже простий і класної ідеєю, як приготувати бананові маффіни без яєць в домашніх умовах. Корисно, смачно і дуже апетитно. Обов'язково спробуйте повторити рецепт.Це рецепт приготування маффінів без яєць прекрасно підійде тим, хто дотримується посту (а також - вегетаріанцям). Випічка наповнена насиченим смаком банана, вона в...

Читати далі

Салат з тунця, помідорів і картоплі

Рецепт Салат з тунця, помідорів і картоплі фото

Салат з тунця, помідорів і картоплі дуже нагадує французький салат "ніццу", але в нього додана картопля і редис. Можна сказати, що хочете, то і додавайте, але основу становить тунець і салат.Салат з тунця, помідорів і картоплі дуже корисний. У теплий літній день він може замінити цілий обід. Тунець у власному соку французи сравневают з ніжною тел...

Читати далі

Морква, тушкована з рисом

Рецепт Морква, тушкована з рисом фото

Завжди приємно готувати щось нове. Я не люблю одноманітність і завжди намагаюся трохи змінювати рецептуру звичних страв. Навіть можна додати один новий інгредієнт, і все заграє по-іншому.Поділюся простим рецептом про те, як приготувати морква, тушковану з рисом. Такий гарнір буде корисний дітям і смачний дорослим. Його їдять з будь-яким м'ясом аб...

Читати далі

Рецепт шніцеля з курки

Рецепт Рецепт шніцеля з курки фото

Якщо вам до душі прості, апетитні і смачні гарячі страви, тоді рекомендую поповнити свою кулінарну скарбничку цим класним рецептом. Чудовий варіант для будь-якого гарніру на обід або вечерю. Раджу! Я хочу показати вам, як приготувати шніцель з курки в хрусткій паніровці. В даному випадку це класичний варіант, але при бажанні ви можете додати до с...

Читати далі

Булгур з сочевицею

Рецепт Булгур з сочевицею фото

Традиційна арабська блюдо - булгур з сочевицею. Дуже бюджетне блюдо, яким здавна харчувалися арабські бідняки. Просте і дешеве, але дуже ситне і поживне.До недавнього часу арабські народи жили дуже бідно (поки нафта не почали добувати), і їх раціон був небагатим. Одне з найпоширеніших страв у багатьох арабських народів - це булгур з сочевицею. Вс...

Читати далі

Імбирне морозиво

Рецепт Імбирне морозиво фото

Дивно смачне імбирне морозиво домашнього приготування містить тільки справжні, натуральні компоненти на основі молока і свіжого імбиру. Тепер є чим поласувати на десерт.Готувати морозиво вдома - це просто чудова ідея! Тим більше, що виявилося цілком реально отримати улюблене з дитинства ласощі без спеціальної виготовлення морозива, використовуючи...

Читати далі

Сибас по-мароккански

Рецепт Сибас по-мароккански фото

Відпочиваючи в Марокко дізналася, як готується сібас по-марокканські. Приготувала в домашніх умовах - вийшло ще смачніше, ніж в самому Марокко. З радістю ділюся рецептом - сподіваюся, стане в нагодіМій чоловік просто обожнює рибу сібас (ще вона відома під кодовими іменами морський вовк, lafrak і branzino), тому Марокко, де цю рибу готують на регу...

Читати далі

Сорбет з ківі

Рецепт Сорбет з ківі фото

Сорбет - це дивно смачна альтернатива морозиву. Легкий, свіжий і дуже смачний сорбет з ківі сподобається всім без винятку. Особливо, до речі, сорбет буде в спекотну літню пору. Готуємо! Хочете легко і просто приготувати смачний і корисний десерт, який сподобається навіть діткам? Немає нічого простіше! Перед вами рецепт приготування ароматного сор...

Читати далі

Kebe

Рецепт Kebe фото

Kebe - блюдо арабської кухні, нагадує наші зрази. Фаршировані котлети з яловичини і булгура незвичайне для нас блюдо, але дуже смачне. Доведеться трохи повозитися, але результат того вартий! Кебе - котлетки з начинкою, часто теж м'ясної. В арабських країнах це блюдо готують з баранини, але так як у нас знайти хорошу баранину проблематично, я готу...

Читати далі

Морква в духовці

Рецепт Морква в духовці фото

Простий рецепт приготування моркви в духовці - гарнір до риби і м'яса або самостійного дієтичного блюдо. Неймовірно смачно! Приготувати таку морква простіше простого - потрібно просто поставити форму в духовку і не забути про неї А поки морквина готується, можна зайнятися приготуванням інших страв. Читайте простий рецепт приготування моркви в дух...

Читати далі

Буряковий салат з часником

Рецепт Буряковий салат з часником фото

Буряковий салат з часником - корисний, простий і бюджетний салат. Буряк можна використовувати свіжу (і відварити) або консервовану (якщо немає зайвого часу). Заправляється такий салат майонезом.Буряк славиться своїми цілющими властивостями. Вона містить величезну кількість поживних речовин, вітамінів і мінералів. Листя і корінь буряка багаті віта...

Читати далі

Салат з нуту і буряка

Рецепт Салат з нуту і буряка фото

Ділюся рецептом смачного салату з нуту і буряка. Він виходить ситним і білковим, завдяки нуту, а буряк додає йому яскравості.Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати салат з нуту і буряка. Замість шпинату можна використовувати руколу або Кейл. З овочів додатково можна додавати свіжий огірок, редис і авокадо. Якщо підготувати заздалегідь буря...

Читати далі

Соус для штруделя

Рецепт Соус для штруделя фото

Одним з важливих елементів успішного страви є правильна заправка. Саме про таку я і хочу розповісти. Зараз ви дізнаєтеся, як приготувати соус для штруделя.Сьогодні ми разом зробимо солодку заливку до яблучного або вишневого штрудель. Його можна приготувати про запас, а перед подачею підігріти в каструлі. Спробуйте такий соус подати і з іншим десе...

Читати далі

М'ясо по-марокканські

Рецепт М'ясо по-марокканські фото

М'ясо по-марокканські - це, по суті, яловиче рагу з яскраво вираженими відтінками марокканської кухні. Приготувати м'ясо по-марокканські нескладно, всі інгредієнти легкодоступні - гріх не спробувати! Я ніколи не бувала в Марокко і тому, на жаль, за достовірність назви рецепта відповісти не можу. Не знаю, чи дійсно марокканці готують м'ясо саме та...

Читати далі