Салат з тунця, помідорів і картоплі
(покроковий рецепт з фото)
Салат з тунця, помідорів і картоплі дуже нагадує французький салат "ніццу", але в нього додана картопля і редис. Можна сказати, що хочете, то і додавайте, але основу становить тунець і салат.
Салат з тунця, помідорів і картоплі дуже корисний. У теплий літній день він може замінити цілий обід. Тунець у власному соку французи сравневают з ніжною телятиною. Тунець низькокалорійний продукт, містить модні зараз омега кислоти, захищає від інфаркту та тромбів, високого холестерину. Освойте цей прекрасний салат і робіть свої варіанти. Успіхів і приємного апетиту!
- Тунець - 150 грам
- Оливки - 70 грам
- Картопля - 1 штука
- Помідори черрі - 8 штук
- Лист салату - 3 штуки
- Редис - 4 штуки
- Лимон - 1 штука (соус)
- Оливкова олія - 1/4 склянки (соус)
- Часник - 1 зубчик (соус)
- Сіль, перець - 1 За смаком
Підготуйте продукти.
Тунець відокремте від рідини і розберіть на невеликі шматочки.
Редис і картопля поріжте, додайте тунець, помідори і оливки.
Додайте листя салату.
З масла, тертого часнику і соку лимона зі спеціями змішайте соус. Полийте салат і добре перемішайте.