Салат з консервованого тунця
(покроковий рецепт з фото)
Апетитний, красивий і смачний салатик з овочами, рибкою і пікантною заправкою хочу запропонувати вашого увазі. Якщо ви любите в домашніх умовах робити такі страви, запам'ятовуйте цей рецепт!
Хочу поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати салат з консервованого тунця і анчоусів. Відразу звертаю увагу на те, що набір овочів можна легко варіювати, в залежності від ваших смакових уподобань. Це приголомшливе блюдо точно не залишить вас байдужими!
- Яйце - 2 штуки
- Мікс-салат - 1 пучок
- Солодкий перець - 1 штука
- Стручкова квасоля - 100 грам
- Тунець консервований - 100 грам(+ трохи анчоусів)
- Помідори черрі - 100 грам
- Маслини - За смаком
- Масло оливкове - 30 мілілітрів
- Сік лимона - 20 мілілітрів(+ скропити квасоля)
- Часник - 1 зубчик
- Сіль і перець - За смаком
1. Насамперед поставте варити круто яйця. Квасоля вимийте, видаліть кінчики і відправте в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини. Після відкиньте на друшляк і відразу ж полийте соком лимона, щоб вона зберегла свій насичений колір.
2. Листя салату вимийте, обсушити і викладіть на тарілку для подачі. Зверху - квасоля. Для приготування заправки з'єднайте в невеликій мисочці оливкова олія, сік лимона, сіль, перець і пропущений через прес часник.
3. Вимийте і наріжте помідори і солодкий перець, викладіть на тарілку. Додайте тунець, маслини або оливки і полийте заправкою. Зверху акуратно покладіть скибочки яйця і анчоуси. Усе, салат можна подавати до столу.