Рецепт Салат з консервованого тунця фото

Салат з консервованого тунця
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти, Консервований тунець, Тунець
Дієтичне харчування, Для діабетиків
На обід, На вечерю, На швидку руку, На святковий стіл
Салати

Апетитний, красивий і смачний салатик з овочами, рибкою і пікантною заправкою хочу запропонувати вашого увазі. Якщо ви любите в домашніх умовах робити такі страви, запам'ятовуйте цей рецепт!

Хочу поділитися з вами приголомшливим варіантом, як приготувати салат з консервованого тунця і анчоусів. Відразу звертаю увагу на те, що набір овочів можна легко варіювати, в залежності від ваших смакових уподобань. Це приголомшливе блюдо точно не залишить вас байдужими!

  • Яйце - 2 штуки
  • Мікс-салат - 1 пучок
  • Солодкий перець - 1 штука
  • Стручкова квасоля - 100 грам
  • Тунець консервований - 100 грам(+ трохи анчоусів)
  • Помідори черрі - 100 грам
  • Маслини - За смаком
  • Масло оливкове - 30 мілілітрів
  • Сік лимона - 20 мілілітрів(+ скропити квасоля)
  • Часник - 1 зубчик
  • Сіль і перець - За смаком
салат з консервованого тунця - фото крок 1
1. Насамперед поставте варити круто яйця. Квасоля вимийте, видаліть кінчики і відправте в киплячу підсолену воду на 3-4 хвилини. Після відкиньте на друшляк і відразу ж полийте соком лимона, щоб вона зберегла свій насичений колір.
салат з консервованого тунця - фото крок 2
2. Листя салату вимийте, обсушити і викладіть на тарілку для подачі. Зверху - квасоля. Для приготування заправки з'єднайте в невеликій мисочці оливкова олія, сік лимона, сіль, перець і пропущений через прес часник.
салат з консервованого тунця - фото крок 3
3. Вимийте і наріжте помідори і солодкий перець, викладіть на тарілку. Додайте тунець, маслини або оливки і полийте заправкою. Зверху акуратно покладіть скибочки яйця і анчоуси. Усе, салат можна подавати до столу.

Схожі рецепти