Рецепт Борщ з щавлю консервованого фото

Борщ з щавлю консервованого
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Зелень , Щавель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Борщ , Супи
Кількість порцій: 7
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рослина під назвою щавель містить багато клітковини, вітамінів і мінералів. У консервованому вигляді користь цього продукту зберігається. Я розповім, як приготувати борщ зі щавлю консервованого.

Опис приготування:

Пропоную простий і зручний рецепт, як приготувати борщ зі щавлю на швидку руку. Часу на приготування ви витратите мінімум. А результат порадує всіх домашніх, адже це дуже смачно! Дуже апетитно і легко!

  • Щавель - 500 грам
  • Картопля молода - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Яйце, зварене круто - 2 штуки
  • Бульйон - 2 L
борщ з щавлю консервованого - фото крок 1
Нарізаємо очищену картоплю на кубики, кидаємо її в бульйон варитися. Очищаємо цибулину від лушпиння, нарізаємо дрібно. Морква чистим, промиваємо водою і трьом на тертці. Овочі підготовлені.
борщ з щавлю консервованого - фото крок 2
Готуємо піджарку. Моркву і цибулю кидаємо на сковорідку, политу олією. Обсмажуємо овочі до золотистого відтінку.
борщ з щавлю консервованого - фото крок 3
Кидаємо піджарку в наш суп. Відкриваємо банку консервованого щавлю. Як тільки картопля буде готовий, викладаємо щавель в суп.
борщ з щавлю консервованого - фото крок 4
Додаємо сіль, приправи і м'ясо з бульйону. Вимикаємо вогонь. Яйце ріжемо, прикрашаємо їм при подачі наш чудовий супчик. Смачного!

Схожі рецепти