Борщ з щавлю консервованого
(покроковий рецепт з фото)
Рослина під назвою щавель містить багато клітковини, вітамінів і мінералів. У консервованому вигляді користь цього продукту зберігається. Я розповім, як приготувати борщ зі щавлю консервованого.
Пропоную простий і зручний рецепт, як приготувати борщ зі щавлю на швидку руку. Часу на приготування ви витратите мінімум. А результат порадує всіх домашніх, адже це дуже смачно! Дуже апетитно і легко!
- Щавель - 500 грам
- Картопля молода - 200 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце, зварене круто - 2 штуки
- Бульйон - 2 L
Нарізаємо очищену картоплю на кубики, кидаємо її в бульйон варитися. Очищаємо цибулину від лушпиння, нарізаємо дрібно. Морква чистим, промиваємо водою і трьом на тертці. Овочі підготовлені.
Готуємо піджарку. Моркву і цибулю кидаємо на сковорідку, политу олією. Обсмажуємо овочі до золотистого відтінку.
Кидаємо піджарку в наш суп. Відкриваємо банку консервованого щавлю. Як тільки картопля буде готовий, викладаємо щавель в суп.
Додаємо сіль, приправи і м'ясо з бульйону. Вимикаємо вогонь. Яйце ріжемо, прикрашаємо їм при подачі наш чудовий супчик. Смачного!