Салат з консервованого лосося
(покроковий рецепт з фото)
Рибних салатів я знаю дуже багато, але такий салат готувала вперше. І він мені дуже сподобався. Дуже легкий і смачний, без майонезу, - його дуже легко приготувати і смачно з'їсти. Особливу пікантність салату надає оригінальна заправка і сушена журавлина. Заходьте і дивіться рецепт цього приголомшливого салату.
Якщо під рукою у Вас не виявилося консервованого лосося, але є інша консервована риба, - сміливо замінюйте! Заправку рекомендую залишити без змін, як і інші інгредієнти салату.
- Банку консервованого лосося - 2 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Зелена цибуля - 2-3 штук
- Sushenaya Cranberries - 3 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 1 Ст. Ложка (заправка)
- Лимон - 0.5 штуки (заправка)
- Бальзамічний оцет - 1 Чайна ложка (заправка)
- Гірчичний - 1 Чайна ложка (заправка)
- Мед - 2 чайних ложки (заправка)
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Помідори - 1-2 штук
- Мікс-салат - За смаком
1. У тарілку для подачі викладіть салат.
2. Потім викладіть нарізану кружальцями помідор.
3. Рибу відокремте від кісток і розімніть вилкою.
4. До риби додайте нарізаний соломкою перець.
5. Додайте нарізану селеру і цибулю.
6. Потім сушену журавлину. Все перемішайте.
7. Викладіть салат на помідори.
8. Змішайте всі інгредієнти для заправки і полийте салат.
9. Смачного!