Рецепт Салат з консервованого тунця з квасолею фото

Салат з консервованого тунця з квасолею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Бобові , Квасоля , Консервований тунець , Маслини , Тунець
Дієтичне харчування , Для діабетиків
На обід , На вечерю , На швидку руку , Корисний обід , Легка вечеря
Салати
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 10 хв.

Салат з консервів - частий гість на наших застіллях. Сьогодні пропоную цікавий рецепт - салат з консервованого тунця з квасолею. Легкий, але досить ситний салат обов'язково вам сподобається.

Опис приготування:

Якщо ви вирішили приготувати щось новеньке, спробуйте приготувати салат з консервованим тунцем з квасолею. Сьогодні розповім, як приготувати салат з консервованого тунця з квасолею, цікаве і в той же час незвичайне блюдо. Тунець, навіть в консервованому вигляді, не втрачає своїх смакових якостей і корисних властивостей, він відмінно гармонує з бобовими. Червоний солодкий перець і моркву надають свіжу нотку і солодкість, а солоні і маслянисті оливки - приємний післясмак. Ще одна перевага такого салату - простота і швидкість його приготування.


  • Квасоля біла консервована - 170 грам
  • Тунець консервований - 150 грам
  • Консервований нут - 2 Ст. Ложки
  • Морква - 1 штука
  • Солодкий червоний перець - 1 штука
  • Маслини - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
салат з консервованого тунця з квасолею - фото крок 1
Перець і моркву промийте, почистіть і наріжте середнім кубиком.
салат з консервованого тунця з квасолею - фото крок 2
Маслини поріжте кільцями.
салат з консервованого тунця з квасолею - фото крок 3
Складіть в глибокий посуд, злегка розім'яту виделкою тунець, нарізані овочі, квасоля і нут.
салат з консервованого тунця з квасолею - фото крок 4
Додати сіль, полийте оливковою олією і гарненько все перемішайте.

Схожі рецепти