Салат з консервованого тунця з квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Салат з консервів - частий гість на наших застіллях. Сьогодні пропоную цікавий рецепт - салат з консервованого тунця з квасолею. Легкий, але досить ситний салат обов'язково вам сподобається.
Якщо ви вирішили приготувати щось новеньке, спробуйте приготувати салат з консервованим тунцем з квасолею. Сьогодні розповім, як приготувати салат з консервованого тунця з квасолею, цікаве і в той же час незвичайне блюдо. Тунець, навіть в консервованому вигляді, не втрачає своїх смакових якостей і корисних властивостей, він відмінно гармонує з бобовими. Червоний солодкий перець і моркву надають свіжу нотку і солодкість, а солоні і маслянисті оливки - приємний післясмак. Ще одна перевага такого салату - простота і швидкість його приготування.
- Квасоля біла консервована - 170 грам
- Тунець консервований - 150 грам
- Консервований нут - 2 Ст. Ложки
- Морква - 1 штука
- Солодкий червоний перець - 1 штука
- Маслини - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
Перець і моркву промийте, почистіть і наріжте середнім кубиком.
Маслини поріжте кільцями.
Складіть в глибокий посуд, злегка розім'яту виделкою тунець, нарізані овочі, квасоля і нут.
Додати сіль, полийте оливковою олією і гарненько все перемішайте.