Салат з тунця консервованого з кукурудзою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний річний рецепт: легкий свіжий салат, який може цілком замінити собою обід жарким днем. Салат здоровий, поживний і барвистий. Від одного виду цього блюда прокидається апетит.
Коли ви дізнаєтеся, як приготувати салат з тунця консервованого з кукурудзою, ваше харчування значно урізноманітнюється. Залишивши консерву як основу, міняйте овочеві складові салату і отримуйте зовсім інший смак. Тунець також добре дружить з гострою або солодкуватої заправкою в східному стилі. Черрі не рекомендую заміняти: вони надають страві соковитість.
- Тунець в олії - 180 грам (консервований)
- Моцарелла - 200 грам (нарізана, або в готовому вигляді кульками)
- Консервована - 145 грам (кукурудза)
- Помідор черрі - 20 штук (розріжте помідори навпіл)
- Стебло селери - 1 штука (некрупно наріжте)
- Зелена цибуля - 1/-1 штуки (дрібно порізаний)
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 3-4 Ст. Ложок(39-52 г)
- Бальзамічний оцет - 2 Ст. Ложки
- Листя свіжого базиліка - 3-4 штук (нарізані)
- Орегано - 1 1/2 чайних ложки
1
У миску середнього розміру покладіть консервований тунець, mocarellu, солодку кукурудзу, помідори черрі, селера, Зелена цибуля, базилік і орегано, обережно змішайте.
2
Якщо ви не будете заважати досить дбайливо, то риба перетвориться в кашку. Втім, на смак блюдо це не відобразиться, але ось естетику подачі зіпсує.
3
Потім в маленькій мисці змішайте сіль і оцет. Вилийте приправу в тунцевим суміш, потім додайте оливкову олію. Обережно перемішайте. Якщо не збираєтеся подавати салат до столу відразу ж, можна тримати його в холодильнику протягом однієї години.
4
Якщо ви віддаєте перевагу салат кімнатної температури, а вдома у вас не дуже жарко, можете залишити блюдо на одну годину на кухні.