Рецепт Щи з консервованого щавлю фото

Щи з консервованого щавлю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Індичка , Птах , Зелень , Яйця , Морква , Щавель
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Супи , Щи
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Щи вважаються річним супом, так як в них використовується свіжа зелень. Але а що робити, якщо це блюдо хочеться зварити в зиязикай час? Тоді в рецепті можна дещо змінити, але смак гірше не стане.

Опис приготування:

Пропоную вам вивчити рецепт, як приготувати борщ з консервованого щавлю. Все ті ж прості інгредієнти, але головний вам необхідно дістати з банки. Бульйон готується на птаху, тому все виходить досить дієтичним. Суп відмінно розбавить звичне меню, замінивши борщ або розсольник.

  • Індичка - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Картопля - 5 штук
  • Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
  • Вода - 3 L
  • Щи консервовані - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Чорний перець горошком - 5 штук
  • Сіль - За смаком
щи з консервованого щавлю - фото крок 1
Індичку залийте водою в каструлі. Доведіть її до кипіння. Додайте сіль. Варіть бульйон 1, 5 годину, знімаючи піну.
щи з консервованого щавлю - фото крок 2
В цей час почистіть і наріжте цибулю.
щи з консервованого щавлю - фото крок 3
Картопля промийте, почистіть і наріжте кубиками.
щи з консервованого щавлю - фото крок 4
Очищену моркву натріть на крупній тертці.
щи з консервованого щавлю - фото крок 5
Готову курку вийміть з бульйону. У суп додайте картоплю, нарізане м'ясо, цибулю і моркву.
щи з консервованого щавлю - фото крок 6
Через 7 хвилин в каструлю додайте щавель, лавровий лист і перець. Суп перемішайте і продовжуйте варити.
щи з консервованого щавлю - фото крок 7
Через 5 хвилин в щі додайте яйце. Швидко перемішайте вміст.
щи з консервованого щавлю - фото крок 8
Щи готові! До них ви можете додати варене яйце, кріп і сметану. Додати сіль за смаком вир. Смачного!

Схожі рецепти