Щи з консервованого щавлю
(покроковий рецепт з фото)
Щи вважаються річним супом, так як в них використовується свіжа зелень. Але а що робити, якщо це блюдо хочеться зварити в зиязикай час? Тоді в рецепті можна дещо змінити, але смак гірше не стане.
Пропоную вам вивчити рецепт, як приготувати борщ з консервованого щавлю. Все ті ж прості інгредієнти, але головний вам необхідно дістати з банки. Бульйон готується на птаху, тому все виходить досить дієтичним. Суп відмінно розбавить звичне меню, замінивши борщ або розсольник.
- Індичка - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Ріпчаста цибуля - 0, 5 штуки
- Вода - 3 L
- Щи консервовані - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Чорний перець горошком - 5 штук
- Сіль - За смаком
Індичку залийте водою в каструлі. Доведіть її до кипіння. Додайте сіль. Варіть бульйон 1, 5 годину, знімаючи піну.
В цей час почистіть і наріжте цибулю.
Картопля промийте, почистіть і наріжте кубиками.
Очищену моркву натріть на крупній тертці.
Готову курку вийміть з бульйону. У суп додайте картоплю, нарізане м'ясо, цибулю і моркву.
Через 7 хвилин в каструлю додайте щавель, лавровий лист і перець. Суп перемішайте і продовжуйте варити.
Через 5 хвилин в щі додайте яйце. Швидко перемішайте вміст.
Щи готові! До них ви можете додати варене яйце, кріп і сметану. Додати сіль за смаком вир. Смачного!