Рецепт Полуничне суфле для торта фото

Полуничне суфле для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Полуниця
Дієтичне харчування
Для дітей
Випічка , Торти
Кількість порцій: 5
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Що може бути краще для наповнення торта, ніж ніжне, повітряне суфле з полуниці з вершками. Просто класика кондитерського мистецтва.

Опис приготування:

Торт з полуничним суфле завжди виходить просто чудовим. Для його приготування подрібніть в блендері полуницю з цукровою пудрою і змішайте її з желатином. Збийте вершки з цукром, поступово додаючи полуницю. Власне суфле готово. Тепер його можна вилити на торт і відправити в холодильник на 3-4 години для застигання. Готовий торт можна прикрасити цілої полуницею. Приємного чаювання!

  • Полуниця - 350 грам
  • Вершки - 300 грам
  • Желатин - 15 грам
  • Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
полуничне суфле для торта - фото крок 1
Полуницю вимийте, видаліть хвостики.
полуничне суфле для торта - фото крок 2
Потім подрібніть її в блендері з цукровою пудрою. Желатин розчиніть у невеликій кількості води і розпустіть на водяній бані.
полуничне суфле для торта - фото крок 3
Змішайте желатин з полуничним пюре.
полуничне суфле для торта - фото крок 4
Добре збийте вершки, поступово вводячи цукор. Потім, продовжуючи збивати, злийте тонкою цівкою полуницю. Тепер суфле можна вилити на торт і відправити в холодильник на 3-4 години для застигання. Готовий торт можна прикрасити цілої полуницею.

Схожі рецепти