Полуничне суфле для торта
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути краще для наповнення торта, ніж ніжне, повітряне суфле з полуниці з вершками. Просто класика кондитерського мистецтва.
Торт з полуничним суфле завжди виходить просто чудовим. Для його приготування подрібніть в блендері полуницю з цукровою пудрою і змішайте її з желатином. Збийте вершки з цукром, поступово додаючи полуницю. Власне суфле готово. Тепер його можна вилити на торт і відправити в холодильник на 3-4 години для застигання. Готовий торт можна прикрасити цілої полуницею. Приємного чаювання!
- Полуниця - 350 грам
- Вершки - 300 грам
- Желатин - 15 грам
- Цукрова пудра - 5 Ст. Ложок
- Цукор - 2 Ст. Ложки
Полуницю вимийте, видаліть хвостики.
Потім подрібніть її в блендері з цукровою пудрою. Желатин розчиніть у невеликій кількості води і розпустіть на водяній бані.
Змішайте желатин з полуничним пюре.
Добре збийте вершки, поступово вводячи цукор. Потім, продовжуючи збивати, злийте тонкою цівкою полуницю. Тепер суфле можна вилити на торт і відправити в холодильник на 3-4 години для застигання. Готовий торт можна прикрасити цілої полуницею.