Чорничне суфле для торта
(покроковий рецепт з фото)
Таке чорничне суфле для торта в домашніх умовах готується швидко і просто, а випічка набуває зовсім інший смак! Воно того варте, обов'язково спробуйте! ніжно, оригінально і дуже смачно!
Хочу з вами поділитися простим рецептом чорничного суфле для торта. Це прекрасний спосіб урізноманітнити свою випічку, тим більше влітку, в сезон ягід. Я дуже люблю запекти шарлотку і поверх неї викласти суфле - смачно і дуже ніжно!
- Желатин - 15 грам
- Сир - 200 грам
- Йогурт - 200 грам
- Чорниця - 200 грам
- Цукор - 0.5 склянки
- Крем - 150 грам
1. В окремій мисці розводимо желатин, як зазначено на упаковці. У блендері ж змішаємо сметану, сир і йогурт з цукром до однорідності. Повинна вийде досить густа маса.
2. Окремо подрібнити чорницю з цукром за смаком. Додамо чорницю в сирну суміш, перемішаємо, і акуратно вливаємо желатинову суміш.
3. Це суфле потрібно розподілити поверх вашої основи для торта, дати застигнути в холодильнику, а потім прикрасити, як вам захочеться.
4. Смачного!