Рецепт Чорничне суфле для торта фото

Чорничне суфле для торта
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Чорниця
Вегетаріанське харчування
На полуденок
Випічка , Суфле
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Таке чорничне суфле для торта в домашніх умовах готується швидко і просто, а випічка набуває зовсім інший смак! Воно того варте, обов'язково спробуйте! ніжно, оригінально і дуже смачно!

Опис приготування:

Хочу з вами поділитися простим рецептом чорничного суфле для торта. Це прекрасний спосіб урізноманітнити свою випічку, тим більше влітку, в сезон ягід. Я дуже люблю запекти шарлотку і поверх неї викласти суфле - смачно і дуже ніжно!

  • Желатин - 15 грам
  • Сир - 200 грам
  • Йогурт - 200 грам
  • Чорниця - 200 грам
  • Цукор - 0.5 склянки
  • Крем - 150 грам
чорничне суфле для торта - фото крок 1
1. В окремій мисці розводимо желатин, як зазначено на упаковці. У блендері ж змішаємо сметану, сир і йогурт з цукром до однорідності. Повинна вийде досить густа маса.
чорничне суфле для торта - фото крок 2
2. Окремо подрібнити чорницю з цукром за смаком. Додамо чорницю в сирну суміш, перемішаємо, і акуратно вливаємо желатинову суміш.
чорничне суфле для торта - фото крок 3
3. Це суфле потрібно розподілити поверх вашої основи для торта, дати застигнути в холодильнику, а потім прикрасити, як вам захочеться.
чорничне суфле для торта - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти