Крем-суфле для торта

Крем-суфле для торта
Кількість порцій: 1-2 Час приготування: 25 хв.
Як не буває диму без вогню, так і не буває торта без крему. розповім рецепт, як приготувати крем-суфле для торта, який можна їсти як самостійний десерт або використовувати для випічки.

опис приготування:

Приготування крему-суфле — заняття зовсім не складне, більшість початківців кухарів не вірять, що його можна зробити самостійно. Найголовніше - це слідувати покроковому виконання інструкції. Крем-суфле відмінно поєднується з різними видами тіста, а також з фруктами (фруктовим пюре). Він додасть торту легкість.

1. У миску всипав желатин, до нього вливаю холодну очищену воду, перемішую і залишаю на 15 хвилин для набухання. Роблю водяну баню, ставлю миску з желатином і водою, помішують до повного розчинення сухої маси.

2. Забираю миску з водяної бані і залишаю на 5 хвилин. Білки перекладаю в миску і відправляю в морозильну камеру на 10-15 хвилин.

3. Дістаю білки з морозилки, додаю лимонну кислоту і збиваю до освіти міцних верхів.

4. Поступово всипав цукрову пудру, при цьому не перестаю збивати. Коли маса стане пишною, тонкою цівкою вливаю остигнула желатинову масу. Перемішую лопаткою або міксером на низьких швидкостях. Крем-суфле готовий до використання.


  • білки— 5 штук
  • Цукрова пудра— 150 грам
  • Холодна вода— 8-10 Ст. ложок
  • желатин— 2 Ст. ложки
  • Лимонна кислота— 1 Чайна ложка
Приготування крему-суфле — заняття зовсім не складне, більшість початківців кухарів не вірять, що його можна зробити самостійно. Найголовніше - це слідувати покроковому виконання інструкції. Крем-суфле відмінно поєднується з різними видами тіста, а також з фруктами (фруктовим пюре). Він додасть торту легкість.

1. У миску всипав желатин, до нього вливаю холодну очищену воду, перемішую і залишаю на 15 хвилин для набухання. Роблю водяну баню, ставлю миску з желатином і водою, помішують до повного розчинення сухої маси.

2. Забираю миску з водяної бані і залишаю на 5 хвилин. Білки перекладаю в миску і відправляю в морозильну камеру на 10-15 хвилин.

3. Дістаю білки з морозилки, додаю лимонну кислоту і збиваю до освіти міцних верхів.

4. Поступово всипав цукрову пудру, при цьому не перестаю збивати. Коли маса стане пишною, тонкою цівкою вливаю остигнула желатинову масу. Перемішую лопаткою або міксером на низьких швидкостях. Крем-суфле готовий до використання.

Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

Апельсиновий крем для торта

Апельсиновий крем для торта

Дуже смачний, яскравий, ароматний і ніжний крем для прошарку бісквітного торта. Приготувати його нескладно, такий крем відмінно підходить і для наповнення пісочних кошичків, листкових і заварних трубочок. опис приготування: У вас наближається свято і ви в роздумах, який торт і з яким кремом пр...

читати далі
Білково-масляний крем для торта

Білково-масляний крем для торта

Відкрила для себе обладнаний рецепт білково-масляного крему для торта. Їм можна промащувати будь коржі для торта. Готується білково-масляний крем дуже просто, і результат виходить відмінний! опис приготування: Як правильно приготувати крем для торта на основі масла і білка? досить просто. Найг...

читати далі
Білковий крем для бісквітного торта

Білковий крем для бісквітного торта

Хочу поділитися з вами секретом, як приготувати білковий крем для бісквітного торта, який завжди виходить просто ідеальним. повітряний, неймовірно смачний і нескладний у приготуванні. опис приготування: 1. Насамперед з'єднайте цукор з водою в невеликому сотейнику і відправте на вогонь. 2. Ваше...

читати далі
Білковий крем для прикраси торта

Білковий крем для прикраси торта

Приготування домашнього десерту - завжди свято. Кожна господиня намагається зробити десерт не тільки смачним, але ще і красивим. пропонуємо рецепт, як приготувати білковий крем для прикраси торта. опис приготування: Незважаючи на велику різноманітність елементів, що декорують одним з основних ...

читати далі
Чорничний крем для торта

Чорничний крем для торта

Чорничний крем стане прекрасною начинкою для вашої випічки, а конкретно для бісквітного торта. Крем виходить дуже ніжним і смачним, з характерною "; кислинкою ";. До речі, готувати дуже легко! опис приготування: Приготуємо чорничний крем для торта в домашніх умовах. Змішайте чорницю з цукром і...

читати далі