Крем-суфле для торта
(покроковий рецепт з фото)
Як не буває диму без вогню, так і не буває торта без крему. Розповім рецепт, як приготувати крем-суфле для торта, який можна їсти як самостійний десерт або використовувати для випічки.
Приготування крему-суфле - заняття зовсім не складне, більшість початківців кухарів не вірять, що його можна зробити самостійно. Найголовніше - це слідувати покроковому виконання інструкції. Крем-суфле відмінно поєднується з різними видами тіста, а також з фруктами (фруктовим пюре). Він додасть торту легкість.
1. У миску всипав желатин, до нього вливаю холодну очищену воду, перемішую і залишаю на 15 хвилин для набухання. Роблю водяну баню, ставлю миску з желатином і водою, помішують до повного розчинення сухої маси.
2. Забираю миску з водяної бані і залишаю на 5 хвилин. Білки перекладаю в миску і відправляю в морозильну камеру на 10-15 хвилин.
3. Дістаю білки з морозилки, додаю лимонну кислоту і збиваю до освіти міцних верхів.
4. Поступово всипав цукрову пудру, при цьому не перестаю збивати. Коли маса стане пишною, тонкою цівкою вливаю остигнула желатинову масу. Перемішую лопаткою або міксером на низьких швидкостях. Крем-суфле готовий до використання.
- Білки - 5 штук
- Цукрова пудра - 150 грам
- Холодна вода - 8-10 Ст. Ложок
- Желатин - 2 Ст. Ложки
- Лимонна кислота - 1 Чайна ложка
1. У миску всипав желатин, до нього вливаю холодну очищену воду, перемішую і залишаю на 15 хвилин для набухання. Роблю водяну баню, ставлю миску з желатином і водою, помішують до повного розчинення сухої маси.
2. Забираю миску з водяної бані і залишаю на 5 хвилин. Білки перекладаю в миску і відправляю в морозильну камеру на 10-15 хвилин.
3. Дістаю білки з морозилки, додаю лимонну кислоту і збиваю до освіти міцних верхів.
4. Поступово всипав цукрову пудру, при цьому не перестаю збивати. Коли маса стане пишною, тонкою цівкою вливаю остигнула желатинову масу. Перемішую лопаткою або міксером на низьких швидкостях. Крем-суфле готовий до використання.