Суфле для торта
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете приготувати нескладний десерт, то суфле буде просто ідеальним варіантом - готується легко і швидко. Може бути як самостійне блюдо, так і смачною прошарком між коржами.
Це суфле можна використовувати як окремий десерт. Якщо зверху зробити для нього заливку, то таке суфле цілком може бути повноцінним тортиком. Або ж прекрасний варіант, якщо використовувати таке суфле як прошарок. М'який і ніжний смак сподобається багатьом гурманам і ласунам. Хочу поділитися рецептом, як приготувати суфле для торта. Як ідею, пропоную спекти корж і на нього викласти суфле, а після застигання прикрасити глазур'ю.
- Тісто здобне листове - 1 штука
- Ягідний мікс - 400 грам
- Цукор - 100 грам
- Вода - 0, 5 склянки
- Желатин - 10 грам
- Вершки високої жирності - 250 мілілітрів
1
Розкачайте листове тісто і надайте йому необхідну форму. Надішліть в духовку випікати до готовності.
2
У теплій воді розчиніть 10 г желатину.
3
Ягоди подрібніть за допомогою блендера. Додайте трохи води і змішайте з желатином. Поставте на вогонь і підігрівати до тих пір, поки не з'являться бульбашки.
4
Вершки добре охолодіть і збийте з цукром.
5
З'єднайте вершки з охолодженої ягідної масою і вилийте цю суміш в роз'ємну форму, виклавши туди попередньо спечений корж. Надішліть в холодильник для застигання на 2 годину.
6
Смачного!