Рецепт Полуничне суфле фото

Полуничне суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Вершки , Полуниця
Дієтичне харчування
Для дітей , Десерт
Десерти
Кількість порцій: 2
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Процес приготування суфле дуже простий, але вимагає великого часу для охолодження. Десерт подати прикрашеним свіжими ягодами полуниці.

Опис приготування:

Полуничне суфле готується з полуниці свіжої, вершків, цукру, води і швидкорозчинного желатину.

  • Полуниця - 300 грам
  • Вершки 30-33-проц. - 200 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Вода - 25 мілілітрів
  • Желатин швидкорозчинний - 2 Ст. Ложки
полуничне суфле - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для суфле.
полуничне суфле - фото крок 2
2. Спочатку розчинний желатин. Для цього 25 мл води доведіть до кипіння, всипте в гарячу воду желатин, постійно помішуйте до повного розчинення.
полуничне суфле - фото крок 3
3. Полуницю вимити, видалити зіпсовані ягоди, обірвати хвостики і скласти в чашу блендера.
полуничне суфле - фото крок 4
4. Пюріровать до однорідного стану.
полуничне суфле - фото крок 5
5. В окремій тарі збити вершки охолоджені з цукром і додати до полуниці, блендером або міксером з'єднати.
полуничне суфле - фото крок 6
6. Вливаємо желатин. Розмішуємо.
полуничне суфле - фото крок 7
7. Розливаємо суфле за формами для застигання. Витримати в холодильнику 3-4 годину. Готово.

Схожі рецепти