Полуничне суфле
(покроковий рецепт з фото)
Процес приготування суфле дуже простий, але вимагає великого часу для охолодження. Десерт подати прикрашеним свіжими ягодами полуниці.
Полуничне суфле готується з полуниці свіжої, вершків, цукру, води і швидкорозчинного желатину.
- Полуниця - 300 грам
- Вершки 30-33-проц. - 200 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Вода - 25 мілілітрів
- Желатин швидкорозчинний - 2 Ст. Ложки
1. Приготуємо продукти для суфле.
2. Спочатку розчинний желатин. Для цього 25 мл води доведіть до кипіння, всипте в гарячу воду желатин, постійно помішуйте до повного розчинення.
3. Полуницю вимити, видалити зіпсовані ягоди, обірвати хвостики і скласти в чашу блендера.
4. Пюріровать до однорідного стану.
5. В окремій тарі збити вершки охолоджені з цукром і додати до полуниці, блендером або міксером з'єднати.
6. Вливаємо желатин. Розмішуємо.
7. Розливаємо суфле за формами для застигання. Витримати в холодильнику 3-4 годину. Готово.