Рецепт Полуничне суфле фото

Полуничне суфле
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Молочні продукти, Вершки, Полуниця
Дієтичне харчування
Для дітей, Десерт
Десерти

Процес приготування суфле дуже простий, але вимагає великого часу для охолодження. Десерт подати прикрашеним свіжими ягодами полуниці.

Полуничне суфле готується з полуниці свіжої, вершків, цукру, води і швидкорозчинного желатину.

  • Полуниця - 300 грам
  • Вершки 30-33-проц. - 200 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Вода - 25 мілілітрів
  • Желатин швидкорозчинний - 2 Ст. Ложки
полуничне суфле - фото крок 1
1. Приготуємо продукти для суфле.
полуничне суфле - фото крок 2
2. Спочатку розчинний желатин. Для цього 25 мл води доведіть до кипіння, всипте в гарячу воду желатин, постійно помішуйте до повного розчинення.
полуничне суфле - фото крок 3
3. Полуницю вимити, видалити зіпсовані ягоди, обірвати хвостики і скласти в чашу блендера.
полуничне суфле - фото крок 4
4. Пюріровать до однорідного стану.
полуничне суфле - фото крок 5
5. В окремій тарі збити вершки охолоджені з цукром і додати до полуниці, блендером або міксером з'єднати.
полуничне суфле - фото крок 6
6. Вливаємо желатин. Розмішуємо.
полуничне суфле - фото крок 7
7. Розливаємо суфле за формами для застигання. Витримати в холодильнику 3-4 годину. Готово.

Схожі рецепти