Рецепт Десерт «Полуничне морозиво» фото

Десерт «Полуничне морозиво»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди, Полуниця
Вагітним і годуючим
Для дітей, На святковий стіл
Десерти, Морозиво

Рецепт приготування полуничного морозива. Основним інгредієнтом цього десерту є заморожена полуниця. Так само можна використовувати і будь-які інші фрукти або ягоди.

Кількість порцій: 6
  • Заморожена полуниця - 200 грам
  • Вершки 30-33% - 300 мілілітрів
  • Коричневий цукор - 100 грам
  • Ваніль в стручках - 1 штука
десерт
1. В першу чергу треба додати в вершки цукор і все добре перемішати.
десерт
2. Тепер розрізаємо вздовж навпіл стручок ванілі і додаємо в вершки. Потім нагріваємо, вершки доводимо до кипіння і хвилин три-п'ять кип'ятимо. Вогонь повинен бути невеликим.
десерт
3. Дістаємо ваніль, тепер беремо ложку і вишкребіть нею насіння. Додаємо їх до вершків.
десерт
4. Вершкам даємо час трохи охолонути. Потім вершки прибираємо охолоджуватися в морозильну камеру. Сливки не повинні затвердіти, але повинні стати досить холодними.
десерт
5. Холодні вершки перекладаємо в блендер, додаємо сюди полуниці (попередньо полуницю розморожувати не слід) і все гарненько збиваємо. Повинна вийти однорідна маса.
десерт
6. Суміш заморожуємо. Потім поливаємо розтопленим шоколадом, варенням або будь-яким сиропом і можемо подавати.

Схожі рецепти