Полуничне морозиво на рисовому молоці
(покроковий рецепт з фото)
Морозиво - це освіжаючий і дуже смачний десерт. Пропоную приготувати полуничне морозиво на рисовому молоці своїми руками. Чому на рисовому? Воно менш калорійне і не зашкодить вашій талії.
Полуничне морозиво - відмінний легкий десерт, як раз те, що потрібно після ситного обіду. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цю вкусняшки своїми руками. Рецепт дуже простий, замість полуниці можна взяти будь-які інші ягоди, які ви любите. У рецепті використовується рисове молоко, але можна взяти і звичайне коров'яче молоко. Лікер додасть приємну нотку, але якщо у вас є дітки і вони захочуть спробувати ці ласощі, то в десерт додайте фруктовий сироп. При подачі прикрасьте свіжими ягодами і будь-яким топінгом. Насолоджуйтесь!
- Полуниця - 700 грам
- Рисове молоко - 375 мілілітрів
- Цукор - 100 грам
- Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
- Солодкий лікер - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
Полуницю помийте під проточною водою.
Видаліть хвостики з кожної ягоди.
Всипте полуницю в блендер, додайте рисове молоко, лимонний сік і лікер. Збийте все до однорідності.
Отриману масу складіть в глибокий посуд і відправте в морозилку на 6-8 годин. Можна їсти!