Рецепт Полуничне морозиво на рисовому молоці фото

Полуничне морозиво на рисовому молоці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Молочні продукти , Молоко , Полуниця
Низькокалорійні
На швидку руку , Літні
Солодке , Десерти , Морозиво
Кількість порцій: 4
Час приготування: 6 г. 0 хв.

Морозиво - це освіжаючий і дуже смачний десерт. Пропоную приготувати полуничне морозиво на рисовому молоці своїми руками. Чому на рисовому? Воно менш калорійне і не зашкодить вашій талії.

Опис приготування:

Полуничне морозиво - відмінний легкий десерт, як раз те, що потрібно після ситного обіду. Сьогодні поділюся рецептом, як приготувати цю вкусняшки своїми руками. Рецепт дуже простий, замість полуниці можна взяти будь-які інші ягоди, які ви любите. У рецепті використовується рисове молоко, але можна взяти і звичайне коров'яче молоко. Лікер додасть приємну нотку, але якщо у вас є дітки і вони захочуть спробувати ці ласощі, то в десерт додайте фруктовий сироп. При подачі прикрасьте свіжими ягодами і будь-яким топінгом. Насолоджуйтесь!

  • Полуниця - 700 грам
  • Рисове молоко - 375 мілілітрів
  • Цукор - 100 грам
  • Лимонний сік - 2 Ст. Ложки
  • Солодкий лікер - 2 Ст. Ложки (по бажанню)
полуничне морозиво на рисовому молоці - фото крок 1
Полуницю помийте під проточною водою.
полуничне морозиво на рисовому молоці - фото крок 2
Видаліть хвостики з кожної ягоди.
полуничне морозиво на рисовому молоці - фото крок 3
Всипте полуницю в блендер, додайте рисове молоко, лимонний сік і лікер. Збийте все до однорідності.
полуничне морозиво на рисовому молоці - фото крок 4
Отриману масу складіть в глибокий посуд і відправте в морозилку на 6-8 годин. Можна їсти!

Схожі рецепти