Полуничне морозиво з 3 інгредієнтів
(покроковий рецепт з фото)
Так як сезон полуниці зараз в самому розпалі, пропоную вам дізнатися, як приготувати полуничне морозиво з 3 інгредієнтів. Таке морозиво виходить повітряним, солодким, красивого червоного кольору.
Порадувати своїх рідних смачним морозивом в спекотний літній день можна всього за 15 хвилин, використавши мінімум інгредієнтів. Для цього рецепта вам знадобиться всього лише йогурт, мед і полуниця, ніяких консервантів. Таке морозиво чудово само по собі, а також в поєднанні з пломбіром або вершковим морозивом. Воно підійде для тих, хто дотримується малокалорійну дієту, так як в 100г морозива всього 66 ккал. Обов'язково заморозьте полуницю, щоб вона віддала свій холод готовому десерту.
- Полуниця - 300 грам (заморожена)
- Йогурт - 100 грам (кефір або вершки)
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки (або цукор)
1. Попередньо заморожену полуницю помістіть в чашу блендера. Додайте до неї йогурт, кефір або вершки і мед.
2. Добре збийте блендером. Подавайте морозиво невеликими порціями, полив його сиропом або додавши трохи пломбіру.
3. За необхідності можете трохи заморозити морозиво в морозилці. Смачного!