Салат з тунця і яєць
(покроковий рецепт з фото)
Сонячний і яскравий, смачний і ситний салат, для приготування якого вам не знадобиться витрачати багато сил і часу. Для обіду або вечері, для святкового столу ... Цей салат хороший для будь-якого випадку!
У вас планується свято, ви готуєте складне блюдо, для якого доведеться витратити багато сил і часу і боїтеся не встигнути приготувати салат? Або просто захотілося порадувати себе і домочадців смачним легким салатом? У цьому рецепті я розповім, як приготувати смачний і нескладний салат з тунця і яєць. Він сподобається всім!
- Тунець в олії - 250 грам (або у власному соку)
- Яйця варені - 4-5 штук
- Сир твердий - 100 грам
- Огірок маринований - 2-3 штук
- Майонез - 150 грам
Відокремлюємо білки від жовтків і першим шаром в салатник викладаємо натерті на тертці білки. Злегка змастіть майонезом.
Другий шар - натертий на тертці сир.
Зливаємо рідину з тунця, а саму рибу подрібнюємо. Викладаємо рівним шаром і змащуємо майонезом.
Огірки натираємо на тертці і злегка віджимаємо. Викладаємо наступним шаром і змащуємо майонезом.
І останнім шаром у нас будуть подрібнені жовтки.
Вкриваємо салат харчовою плівкою, щоб не завітрились жовтки, і відправляємо мінімум на годинку-півтори в холодильник.