Сорбет з ківі
(покроковий рецепт з фото)
Сорбет - це дивно смачна альтернатива морозиву. Легкий, свіжий і дуже смачний сорбет з ківі сподобається всім без винятку. Особливо, до речі, сорбет буде в спекотну літню пору. Готуємо!
Хочете легко і просто приготувати смачний і корисний десерт, який сподобається навіть діткам? Немає нічого простіше! Перед вами рецепт приготування ароматного сорбета, який дуже легко готується і який відмінно охолоджує в спекотні літні дні. Готуємо легко і смачно!
- Ківі - 6-7 штук
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
- Вода - 150 мілілітрів
1. Ви не повірите, але саме з такої невеликої кількості інгредієнтів ми і приготуємо смачний сорбет.
2. Ківі очистимо від шкірки, видалимо центральний стрижень. Наріжемо ківі на невеликі шматочки.
3. Укладаємо шматочки ківі в коробку, відправляємо на годину-півтори в морозилку.
4. Перекладаємо замерзлі шматочки ківі в чашу блендера, додаємо лимонний сік, мед і воду.
5. І збиваємо до однорідності.
6. Потім знову перекладаємо в коробку і відправляємо в морозилку хвилин на 20-30.
7. І ось смачне холодні ласощі готово!