Рецепт Полуничний сорбет фото

Полуничний сорбет
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Ягоди , Полуниця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 10 хв.

Полуничний сорбет - відмінна нежирна альтернатива звичайному морозиву. Приготування десерту забере у вас всього 10 хвилин.

Опис приготування:

Полуничний сорбет виходить легким, освіжаючим і не дуже солодким - це дуже добрий початок літнього дня. Ви можете спробувати приготувати десерт з іншими різними ягодами і фруктами. Якщо ви хочете зменшити кількість цукру в цьому рецепті, ви можете використовувати лише половину зазначеної кількості або взяти замінник цукру.

  • Лимонного соку - 2 чайних ложки
полуничний сорбет - фото крок 1
1. Помістити полуницю в кухонний комбайн або блендер і перемішати до отримання однорідної консистенції пюре. Якщо ви хочете позбутися від маленьких насіння, протріть полуницю через сито. В іншому випадку вилийте отримане полуничне пюре в миску.
полуничний сорбет - фото крок 2
2. Додати молоко, лимонний сік і цукор.
полуничний сорбет - фото крок 3
3. Перемішати інгредієнти разом віночком. Поставити в холодильник мінімум на 2 години до тих пір, поки суміш не замерзне.
полуничний сорбет - фото крок 4
4. Викласти охолоджену полуничну суміш в машину для приготування морозива і заморозити відповідно до інструкції виробника.

Схожі рецепти