Полуничний сорбет
(покроковий рецепт з фото)
Полуничний сорбет - відмінна нежирна альтернатива звичайному морозиву. Приготування десерту забере у вас всього 10 хвилин.
Полуничний сорбет виходить легким, освіжаючим і не дуже солодким - це дуже добрий початок літнього дня. Ви можете спробувати приготувати десерт з іншими різними ягодами і фруктами. Якщо ви хочете зменшити кількість цукру в цьому рецепті, ви можете використовувати лише половину зазначеної кількості або взяти замінник цукру.
- Лимонного соку - 2 чайних ложки
1. Помістити полуницю в кухонний комбайн або блендер і перемішати до отримання однорідної консистенції пюре. Якщо ви хочете позбутися від маленьких насіння, протріть полуницю через сито. В іншому випадку вилийте отримане полуничне пюре в миску.
2. Додати молоко, лимонний сік і цукор.
3. Перемішати інгредієнти разом віночком. Поставити в холодильник мінімум на 2 години до тих пір, поки суміш не замерзне.
4. Викласти охолоджену полуничну суміш в машину для приготування морозива і заморозити відповідно до інструкції виробника.