Рецепт Персиковий сорбет фото

Персиковий сорбет
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Фрукти, Персик
Вегетаріанське харчування
На полуденок, Для дітей, Десерт, Полудень
Солодке, Десерти, Сорбет

Сорбет - це не тільки крижаної десерт, але і густе ласощі з фруктами, ягодами і цукровим сиропом. Його можна приготувати з шоколадом, горіхами, прянощами і фруктовим пюре, залежить від вашого смаку.

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати персиковий сорбет, найкращий для літа фруктовий десерт! Приготувати його в домашніх умовах зовсім просто, досить заморозити фрукти, після чого перетворити їх в пюре за допомогою блендера. В якості підсолоджувача можна взяти не тільки дрібний цукор, але і цукрову пудру. Готовий сорбет можна полити кленовим чи цукровим сиропом. Приготувати сорбет можна з будь-яких фруктів, ягід або навіть овочів, відмінним варіантом є сорбет з огірка.

  • Персики - 500 грам
  • Цукор невеликий - 70-100 грам
  • Лікер (горілка) - 50 грам
персиковий сорбет - фото крок 1
1. Персики очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками. Тарілку вистелити харчовою плівкою і складіть на неї персики в один шар.
персиковий сорбет - фото крок 2
2. Надішліть персики в морозилку на 1, 5-2 годину, щоб фрукти повністю замерзли. Замерзлі персики перемістіть в чашу блендера, додайте до них цукор і змішайте блендером до стану пюре.
персиковий сорбет - фото крок 3
3. За бажанням додайте ще підсолоджувача або лікеру. Смачного!

Схожі рецепти