Персиковий сорбет
(покроковий рецепт з фото)
Сорбет - це не тільки крижаної десерт, але і густе ласощі з фруктами, ягодами і цукровим сиропом. Його можна приготувати з шоколадом, горіхами, прянощами і фруктовим пюре, залежить від вашого смаку.
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати персиковий сорбет, найкращий для літа фруктовий десерт! Приготувати його в домашніх умовах зовсім просто, досить заморозити фрукти, після чого перетворити їх в пюре за допомогою блендера. В якості підсолоджувача можна взяти не тільки дрібний цукор, але і цукрову пудру. Готовий сорбет можна полити кленовим чи цукровим сиропом. Приготувати сорбет можна з будь-яких фруктів, ягід або навіть овочів, відмінним варіантом є сорбет з огірка.
- Персики - 500 грам
- Цукор невеликий - 70-100 грам
- Лікер (горілка) - 50 грам
1. Персики очистіть від шкірки і наріжте невеликими шматочками. Тарілку вистелити харчовою плівкою і складіть на неї персики в один шар.
2. Надішліть персики в морозилку на 1, 5-2 годину, щоб фрукти повністю замерзли. Замерзлі персики перемістіть в чашу блендера, додайте до них цукор і змішайте блендером до стану пюре.
3. За бажанням додайте ще підсолоджувача або лікеру. Смачного!