Чорничний сорбет
(покроковий рецепт з фото)
Сорбет - це найлегший в приготуванні десерт. Варіантів - безліч, все робиться швидко і просто. Ділюся варіантом, як приготувати чорничний сорбет, він один з найсмачніших!
Для отримання більш твердої консистенції, можна використовувати мороженицу. Або можна заморозити сорбет в контейнері з кришкою протягом 2-х годин, потім залишити при кімнатній температурі на 15 хвилин, перекласти в чашу блендера і збити до однорідної маси. Вийде м'яке морозиво.
1
У сотейник всипте цукор, влийте воду і кип'ятіть на повільному вогні 10 хвилин, поки цукор не розчиниться. Охолодити сироп.
2
У чашу блендера покладіть заморожені ягоди, влийте цукровий сироп і збийте до бажаної консистенції.
3
Подавайте приготований чорничний сорбет відразу ж, прикрасивши за своїм смаком.