Рецепт Чорничний сорбет фото

Чорничний сорбет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Ягоди , Чорниця
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
Для дітей , На швидку руку , Десерт
Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

Сорбет - це найлегший в приготуванні десерт. Варіантів - безліч, все робиться швидко і просто. Ділюся варіантом, як приготувати чорничний сорбет, він один з найсмачніших!

Опис приготування:

Для отримання більш твердої консистенції, можна використовувати мороженицу. Або можна заморозити сорбет в контейнері з кришкою протягом 2-х годин, потім залишити при кімнатній температурі на 15 хвилин, перекласти в чашу блендера і збити до однорідної маси. Вийде м'яке морозиво.

1
У сотейник всипте цукор, влийте воду і кип'ятіть на повільному вогні 10 хвилин, поки цукор не розчиниться. Охолодити сироп.

2
У чашу блендера покладіть заморожені ягоди, влийте цукровий сироп і збийте до бажаної консистенції.

3
Подавайте приготований чорничний сорбет відразу ж, прикрасивши за своїм смаком.

Схожі рецепти