Апельсиновий сорбет
(покроковий рецепт з фото)
Спасибі французам за велику кількість смачних десертів! Деякі з них можна зробити вдома. Цей, наприклад, відмінно підійде для дня народження і вечірки. Солодкий з невеликою кислинкою. Спробуйте!
Рецепт є вегетаріанським, простим і натуральним. Можна давати діткам. Але поки вам потрібно дізнатися про те, як приготувати апельсиновий сорбет з бананом. Вам знадобиться блендер, щоб вийшла однорідна і ніжна текстура. Робіть ласощі з вечора, щоб воно встигло настоятися в морозильнику.
- Апельсинове пюре - 450 мілілітрів (або густий сік з м'якоттю)
- Банан - 3 штуки
- Ванілін - 0, 5 чайних ложки
- Імбир мелений - 0, 25 чайних ложки
1. Заздалегідь заморозьте пюре в морозильнику протягом 8 годин.
2. Також наріжте кружальцями банани, їх теж заморозьте на цей же час.
3. Після цього подрібніть порціями пюре разом з бананом.
4. В кінці додайте ванілін і імбир. Збийте все в єдину консистенцію.
5. Сорбет подавайте відразу ж або дайте настоятися ще трохи в морозилці. Насолоджуйтесь!