Рецепт Апельсиновий сорбет фото

Апельсиновий сорбет
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Фрукти , Апельсин , Банан
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок , Літні
Солодке , Десерти , Сорбет
Кількість порцій: 8
Час приготування: 9 г. 0 хв.

Спасибі французам за велику кількість смачних десертів! Деякі з них можна зробити вдома. Цей, наприклад, відмінно підійде для дня народження і вечірки. Солодкий з невеликою кислинкою. Спробуйте!

Опис приготування:

Рецепт є вегетаріанським, простим і натуральним. Можна давати діткам. Але поки вам потрібно дізнатися про те, як приготувати апельсиновий сорбет з бананом. Вам знадобиться блендер, щоб вийшла однорідна і ніжна текстура. Робіть ласощі з вечора, щоб воно встигло настоятися в морозильнику.

  • Апельсинове пюре - 450 мілілітрів (або густий сік з м'якоттю)
  • Банан - 3 штуки
  • Ванілін - 0, 5 чайних ложки
  • Імбир мелений - 0, 25 чайних ложки
апельсиновий сорбет - фото крок 1
1. Заздалегідь заморозьте пюре в морозильнику протягом 8 годин.
апельсиновий сорбет - фото крок 2
2. Також наріжте кружальцями банани, їх теж заморозьте на цей же час.
апельсиновий сорбет - фото крок 3
3. Після цього подрібніть порціями пюре разом з бананом.
апельсиновий сорбет - фото крок 4
4. В кінці додайте ванілін і імбир. Збийте все в єдину консистенцію.
апельсиновий сорбет - фото крок 5
5. Сорбет подавайте відразу ж або дайте настоятися ще трохи в морозилці. Насолоджуйтесь!

Схожі рецепти