Салат з нуту і буряка
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся рецептом смачного салату з нуту і буряка. Він виходить ситним і білковим, завдяки нуту, а буряк додає йому яскравості.
Нижче я дам покроковий рецепт, як приготувати салат з нуту і буряка. Замість шпинату можна використовувати руколу або Кейл. З овочів додатково можна додавати свіжий огірок, редис і авокадо. Якщо підготувати заздалегідь буряк і нут, то готується салат дуже просто і швидко. Відмінний варіант для обіднього перекусу!
- Буряк - 1 штука (середня розміру)
- Гайка - 120 грам (варений або консервований)
- Шпинат - 1/2 пучка
- Помідори черрі - 5-8 склянок
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Винний оцет - 1 Ст. Ложка
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Буряк запечіть у фользі при температурі 200 градусів до м'якості. Потім остудіть.
Шпинат помийте, обсушити. При необхідності порвіть на шматочки руками.
Буряк наріжте кубиками, помідори черрі розріжте навпіл.
Додати гайка.
Для заправки змішайте оливкова олія, гірчицю і винний укус.
Заправте салат, сіль і poperčite. Перемішайте.
Салат з нуту і буряка готовий, приємного вам апетиту!