Салат з нуту і квасолі
(покроковий рецепт з фото)
Простий і корисний салат з нуту і квасолі нам подали до гамбургерів і це поєднання мені здалося ідеальним. Тим більше, що справа відбувалася на природі і все було гармонійно. Цей пікнік я запам'ятала!
Готувати салат з нуту і квасолі можна напередодні, так краще перемішається інгредієнти і з'єднаються в один аромат. Але вистачить і години, перед вживанням потримайте салат з нуту і квасолі в холодильнику. Те, що салат можна приготувати заздалегідь дуже і дуже зручно! Все що можна приготувати заздалегідь значно спрощує процес прийому гостей, та й нагодувати свою сім'ю не завжди просто. Це теж вимагає часу. Я завжди збираю рецепти страв швидкого приготування або ті, що можна приготувати заздалегідь. Успіхів і приємного апетиту!
- Гайка - 300 грам
- Квасоля - 300 грам
- Масло оливкове - 12 склянок
- Орегано свіжий - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Зелена цибуля - 3 Ст. Ложки (нарізаний)
- Цукор - 2 чайних ложки
- Естрагон свіжий - 2 Ст. Ложки
- Перець - 1 Чайна ложка
- Оцет винний - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
Підготувати продукти. Квасоля і нут дістати з банок і промити водою.
Змішати сіль, цукор, цибуля, часник, перець, орегано і естрагон у великій мисці.
Додати квасолю, гайка, масло і оцет.
Добре перемішайте. Залиште на годину.
Смачного!