Салат з баклажанів і нуту
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную приготувати салат з баклажанів і нуту. Це два інгредієнта, які просто ідеально поєднуються один з одним. Салат виходить ситним, з великим вмістом білка, добре втаязикє голод.
Докладніше, як приготувати салат з баклажанів і нуту, я розповім нижче. Фініковий сироп можна замінити будь-яким іншим підсолоджувачі. Якщо любите, можете додати в салат 1-2 зубчики часнику. Підійде як самостійно страви на вечерю.
- Баклажан - 1 штука
- Помідори - 1-2 штук
- Огірок - 1 штука
- Салат - 1/2 пучка
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Koriandr - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Оливкова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Гірчичний - 1-2 чайних ложок
- Фініковий сироп - 1 Чайна ложка
- Лимон - 1/2 штуки
- Гайка - 150-200 грам (варений або консервований)
Підготуйте всі інгредієнти.
Баклажан наріжте кубиками великого розміру. Додати сіль, залиште на 10 хвилин. Потім промийте в холодній воді і злегка відіжміть.
Обсмажте баклажан в невеликій кількості масла. Приправте перцем і коріандром.
Огірок наріжте півкільцями, а помідори на дрібні кубики.
Салат порвіть руками. Зелену цибулю дрібно порубати.
Додайте консервований нут.
Для заправки змішайте гірчицю, фініковий сироп, сік лимона і оливкове масло.
З'єднайте всі інгредієнти разом, акуратно перемішайте.
Салат з баклажанів і нуту готовий, смачного!