Рецепт Сибас по-мароккански фото

Сибас по-мароккански
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Африканська кухня , Східна кухня , Марокканська кухня
Риба та морепродукти , Сибас
Дієтичне харчування
На вечерю , На полуденок
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Відпочиваючи в Марокко дізналася, як готується сібас по-марокканські. Приготувала в домашніх умовах - вийшло ще смачніше, ніж в самому Марокко. З радістю ділюся рецептом - сподіваюся, стане в нагоді

Опис приготування:

Мій чоловік просто обожнює рибу сібас (ще вона відома під кодовими іменами морський вовк, lafrak і branzino), тому Марокко, де цю рибу готують на регулярній основі, був справжнім раєм для мого чоловіка. У Москві свіжого сибаса дістати, в принципі, теж не дуже складно. Мій улюблений спосіб приготування цієї риби - сибас по-мароккански. Швидко і просто, але смачніше навіть не придумаєш. Виходить дуже ніжна риба з приємним присмаком і ароматом спецій. Казка, а не блюдо

  • Сибас - 3 штуки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Базилік свіжий зелений - 30 грам
  • Braai - 50 грам
  • Лимонний сік - 20 мілілітрів
  • Оливкова олія - 50 мілілітрів
  • Сіль - 1/4 чайних ложки
сибас по-мароккански - фото крок 1
Спершу свіжу рибку потрібно вимити, очистити і випатрати. Геть усі нехороші нутрощі, зябра, плавники і т.Д.
сибас по-мароккански - фото крок 2
За допомогою блендера подрібнюємо всі інгредієнти даного рецепта, крім сибаса, до однорідної консистенції. Вийде однорідна зелена кашка - як на фото.
сибас по-мароккански - фото крок 3
Цією самою зеленою кашкою набиваємо нутрощі риби. Якщо начинка буде погано триматися - можна обв'язати рибу кулінарній ниткою.
сибас по-мароккански - фото крок 4
Деко застилає фольгою або пергаментним папером, викладаємо рибу. Збризгуємо зверху оливковою олією і трішечки солимо. Запікаємо 20 хвилин при 190 градусах - і майже!

Схожі рецепти