Сибас на гриле
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачний і простий рецепт сибаса на грилі - для вас! Це і сама по собі дуже смачна і соковита риба, а в компанії з диким часником і лимоном - взагалі смачніше смачного! Спробуйте обов'язково!
Цей простий рецепт сибаса на грилі вам точно сподобається! Виходить смачно і ситно, при цьому готується страва дуже швидко і просто. Це важливо, адже якщо ви їдете на шашлик з друзями, вам хочеться приділити час їм, а не болісно довгої готуванні. З цим рецептом проблем не буде!
- Сибас - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Дикий часник - 1 пучок
- Спеції - За смаком (у мене морська сіль, паприка, каррі і червоний перець. )
1. Рибу миємо, чистимо і обсушуємо паперовим рушником. Часник помиємо і обсушимо. Рибу натираємо сумішшю спецій зсередини і зовні.
2. На решітку гриля викладаємо часник, поверх нього - рибу. Лимон ріжемо на чотири частини, поливаємо рясно соком рибу, а що залишилися часточки викладаємо зверху або поруч.
3. Рибу перевертаємо стільки раз, скільки знадобиться для готовності. Подаємо в красивому блюді - і насолоджуємося смаком!