Рецепт Рецепт шніцеля з курки фото

Рецепт шніцеля з курки
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Птах , Курка
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви , Шніцель
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо вам до душі прості, апетитні і смачні гарячі страви, тоді рекомендую поповнити свою кулінарну скарбничку цим класним рецептом. Чудовий варіант для будь-якого гарніру на обід або вечерю. Раджу!

Опис приготування:

Я хочу показати вам, як приготувати шніцель з курки в хрусткій паніровці. В даному випадку це класичний варіант, але при бажанні ви можете додати до сухарів найрізноманітніші спеції, сушені трави і приправу для курки, наприклад. Перед подачею на стіл доповнити блюдо можна свіжою зеленню і скибочкою лимона.

  • Вода - 2 L
  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Хліб - 12 скибочок
  • Борошно - 1 Склянка
  • Яйце - 2 штуки
  • Сіль і рослинне масло - За смаком
рецепт шніцеля з курки - фото крок 1
1. Грудку вимийте, обсушити і викладіть в глибоку миску або каструлю. Додайте сіль і влийте воду, залиште на півгодинки.
рецепт шніцеля з курки - фото крок 2
2. Після обсушити як слід і відбийте. Бажано робити це через плівку або пакет, наприклад.
рецепт шніцеля з курки - фото крок 3
3. Скибочки свіжого хліба підсушіть в духовці. Можна, можливо, звичайно, відразу використовувати сухарики.
рецепт шніцеля з курки - фото крок 4
4. Після подрібніть в блендері або пропустіть через м'ясорубку.
рецепт шніцеля з курки - фото крок 5
5. Яйця збийте виделкою трохи. В окрему тарілку викладіть панірувальні сухарі, в іншу - борошно.
рецепт шніцеля з курки - фото крок 6
6. Курячі грудки обваляйте в борошні, після в яйці і з усіх боків в панірувальних сухарях.
рецепт шніцеля з курки - фото крок 7
7. Викладіть шніцель з курки на сковороду і смажте до рум'яної скоринки з двох сторін.
рецепт шніцеля з курки - фото крок 8
8. Перед подачею можна викласти шніцель на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла.
Смачного!

Схожі рецепти