Рецепт шніцеля з курки
(покроковий рецепт з фото)
Якщо вам до душі прості, апетитні і смачні гарячі страви, тоді рекомендую поповнити свою кулінарну скарбничку цим класним рецептом. Чудовий варіант для будь-якого гарніру на обід або вечерю. Раджу!
Я хочу показати вам, як приготувати шніцель з курки в хрусткій паніровці. В даному випадку це класичний варіант, але при бажанні ви можете додати до сухарів найрізноманітніші спеції, сушені трави і приправу для курки, наприклад. Перед подачею на стіл доповнити блюдо можна свіжою зеленню і скибочкою лимона.
- Вода - 2 L
- Куряча грудка - 4 штуки
- Хліб - 12 скибочок
- Борошно - 1 Склянка
- Яйце - 2 штуки
- Сіль і рослинне масло - За смаком
1. Грудку вимийте, обсушити і викладіть в глибоку миску або каструлю. Додайте сіль і влийте воду, залиште на півгодинки.
2. Після обсушити як слід і відбийте. Бажано робити це через плівку або пакет, наприклад.
3. Скибочки свіжого хліба підсушіть в духовці. Можна, можливо, звичайно, відразу використовувати сухарики.
4. Після подрібніть в блендері або пропустіть через м'ясорубку.
5. Яйця збийте виделкою трохи. В окрему тарілку викладіть панірувальні сухарі, в іншу - борошно.
6. Курячі грудки обваляйте в борошні, після в яйці і з усіх боків в панірувальних сухарях.
7. Викладіть шніцель з курки на сковороду і смажте до рум'яної скоринки з двох сторін.
8. Перед подачею можна викласти шніцель на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла.
Смачного!
Смачного!